ODPOWIEDZ
33 y/o
For good luck!
168 cm
detektyw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
detektyw z syndromem perfekcjonistki, która lata po mieście i aresztuje fałszerzy dzieł sztuki i innych zbirów
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji3. osobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

haddie wheeler
detektyw z syndromem perfekcjonistki, która lata po mieście i aresztuje fałszerzy dzieł sztuki i innych zbirów
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
nie kieruj moją postacią i nie podejmuj za nią decyzji bez wcześniejszego ustalenia tego ze mną
29 y/o
Welkom in Canada
170 cm
stewardessa w air canada
Awatar użytkownika
stewardessa air canada o duszy romantyczki, która obiekty westchnień zmienia średnio trzy razy w miesiącu, przy każdej nowej miłości przechodząc prawdziwą przemianę osobowości
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

haddie wheeler, dzień dobry, recytuj kogo bierzesz :prlp:
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
33 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji3. osobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Debbie Harlow pse pani, poproszę jednego Harolda na znajomego z pracy, kiedy ich ścieżki się przecinały i jedną Lacey na przyjaciółkę ze szkolnej ławki, która to przyjaźń przetrwała próbę czasu i trwa po dziś dzień!
gall anonim
nie kieruj moją postacią i nie podejmuj za nią decyzji bez wcześniejszego ustalenia tego ze mną
34 y/o
REKRUTER
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

haddie wheeler wyglądasz zupełnie jak taka była Madoxa, która mu zniknęła...
A może chciałabyś pokręcić, kiedyś tam? W zamierzchłych czasach, żeby nie było ;p
33 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji3. osobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega faktycznie, cóż za zbieg okoliczności! Chętnie coś wcisnę, ostrzegam, że Haddie nie jest za dobra w angażowaniu się w relacje, raczej traktuje je powierzchownie, bo boi się zaangażować. Ale tak sobie myślę, jeśli nie masz określonego tego, jak Madox został informatorem policji, to mogło to zaowocować między ich dwójką i trwać do dziś?
gall anonim
34 y/o
REKRUTER
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

haddie wheeler o to świetnie, brzmi jak Madox, który większość relacji opierał jednak na seksie xD
To znaczy... czasem nie jest dupkiem i umie być miły, żeby nie było!
Właściwie to mam... to znaczy staram się to budować na fabule, pomysł mam i go rozwijam i to trochę bardziej skomplikowane niż się wydaje.
Hm… dałaś do myślenie, bo może mogłabym ci zaproponować w tym pewien udział, ale to muszę uderzyć na PW.
33 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji3. osobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Madox A. Noriega wiadomo, każdy ma gorsze chwile i opuszcza dupkową gardę :lol: w takim razie zapraszam na pw! <3
gall anonim
34 y/o
For good luck!
168 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

haddie wheeler, znamy się z pracy, więc proponuję, żebyśmy się znały i lubiły, co ty na to ? :klanianko:
gall anonim
33 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji3. osobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Morgan Hayes no jasne, że się lubimy! Girl boss power! Pewnie trzęsiemy tym miejscem, jak Harper i Lopez w Rookiem :hihi:
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”