ODPOWIEDZ
32 y/o
For good luck!
178 cm
dziennikarz, reporter śledczy CBC Toronto
Awatar użytkownika
Few of us can begin to imagine the horror of you, with all of creation reflected in your forebrain. It must be the highest of hells, a kaleidoscope of fire and whirling glass.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Johnny Grainier
Młody, ambitny dziennikarz, który połowę życia dopowiada sobie w wyobraźni. Urodził się i wychował w Toronto. Trzy lata temu został poważnie poturbowany podczas protestu i wciąż niezupełnie doszedł do siebie – zarówno fizycznie, co emocjonalnie. Z zasady jest dobrym człowiekiem – ma sprawne dłonie, szlachetny umysł i bezgranicznie głupie serce. Lubię relacje z pomysłem i takie, które wpływają na życie postaci – chętnie pomyślę razem, dramaty to podobno moja bajka :brewka:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Jackrabbit
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Johnny Grainier, jak mówiłam, tak przybywam!

Wprawdzie Zaylee jest od ponad roku w szczęśliwym związku i teraz planuje z narzeczoną adopcję dziecka, ale hear me out - mogli mieć z Johnnym kiedyś jakiś epizod. Tak jakieś cztery lata temu? Nic poważnego z tego nie wyszło, bo z tego co wyczytałam, bo Gainier nie lubi porządku, a Miller wręcz przeciwnie - uwielbia porządek pod każdym względem. W każdym razie nie ma powodów, żeby żywili do siebie jakąkolwiek urazę, a Zaylee może sprzedawać mu jakieś informacje ze śledztw, skoro w tym siedzi i przeprowadza autopsje. CO TY NA TO? :zaylee:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
32 y/o
For good luck!
178 cm
dziennikarz, reporter śledczy CBC Toronto
Awatar użytkownika
Few of us can begin to imagine the horror of you, with all of creation reflected in your forebrain. It must be the highest of hells, a kaleidoscope of fire and whirling glass.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

zaylee miller Let's do it!! Myślę, że to mógł być faktycznie taki bardzo krótki, gwałtowny związek, którego pewnie żadne z nich – albo przynajmniej Johnny – związkiem nie nazywało i tak naprawdę trudno powiedzieć, z czego to wynikło i skąd się wzięło, bo przeczuwam, że przynajmniej jedna osoba nie była trzeźwa i myślę, że wiem która. Widzę to tak, że oni mogliby być naprawdę dobrymi przyjaciółmi, ale przy bliższej relacji, Johnny się okazał dla Zaylee zbyt nieporządny, zbyt nieprzewidywalny i zbyt zawodny – poza tym dużo rozmawiał o emocjach, więc pewnie za długo go nie zniosła :twerk:

W każdym razie myślę, że na pewno by doceniał informacje ze śledztw i też mogli poznać się w tego typu okolicznościach (lub może został aresztowany za naruszanie porządku i od tej strony się ich relacja zaczęła, bo na pewno ogłosił wszystkim, że jest dziennikarzem i wykonywał swoją pracę, nie możecie mi tego zrobić!!) – choć podejrzewam, że od czasu wydarzeń na proteście, jego stosunek do tego rodzaju tematów się zmienił, więc też w zależności od tego jak często się widują, Zaylee mogłaby to zauważyć lub w ogóle uważać, że on niezupełnie nadaje się do tej pracy, bo podchodzi do wszystkiego zbyt emocjonalnie, jeżeli masz ochotę na jakiś bardziej konfliktowy wątek :loff:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Jackrabbit
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Johnny Grainier, trudno to nazwać związkiem, raczej przelotnym romansem, ale zakończyli to w zgodzie i bez wzajemnych pretensji :loff: podoba mi się pomysł, że to wszystko mogło zacząć się właśnie po tym, jak Johnny został aresztowany (w sumie można kiedyś rozegrać to w retro!!!), a teraz mają fajną, kumpelską relację i Zaylee ewidentnie zauważa, że po wydarzeniach na proteście Grainier nie jest sobą i to ją trochę martwi :/
dawaj znać na pw albo na dc (bubek2094) jak będziesz chciał coś zagrać! :zaylee:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”