ODPOWIEDZ
26 y/o, 173 cm
rezydentka chirurgii ogólnej w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Regina Salvatore
rezydentka chirurgii ogólnej, ogółem mega sympatyczna osóbka, zawsze chętnie pomoże
i suck at this, prosze mi wybaczyc
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
28 y/o, 165 cm
rezydentka na pediatrii szpital
Awatar użytkownika
I will not fall for any of the following: alcoholics, workaholics, commitment phobics, people with girlfriends or wives, misogynists, megalomanics, chauvists, emotional fuckwits or freeloaders, perverts.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Regina Salvatore dzień dobry koleżanko z pracy! proszę, lubmy się, wymieniajmy gorącymi ploteczkami o tym co się dzieje w szpitalu, przesyłajmy sucharskie memy na tiktoku!
chociaż... teraz zauważyłam, że wbiłaś wcześniej do Bena po relację, a to jest eks-narzeczony Winnie, który z nią niedawno zerwał i dziewczyna jeszcze sobie z tym wszystkim nie poradziła więc nie wiem jak chcemy to ugryźć :lol:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
autor natchniony
26 y/o, 173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Winnie Bloomfield pisze: wt lip 22, 2025 9:55 pm @Regina Salvatore dzień dobry koleżanko z pracy! proszę, lubmy się, wymieniajmy gorącymi ploteczkami o tym co się dzieje w szpitalu, przesyłajmy sucharskie memy na tiktoku!
chociaż... teraz zauważyłam, że wbiłaś wcześniej do Bena po relację, a to jest eks-narzeczony Winnie, który z nią niedawno zerwał i dziewczyna jeszcze sobie z tym wszystkim nie poradziła więc nie wiem jak chcemy to ugryźć :lol:
Właśnie idę mu odpisać, ale to się przekmini :lol: Ale chcę się kumpelkować (memy i ploteczki mnie zawsze zachęcą), więc będę po twojej stronie! Czy coś :hihi: Winnie Bloomfield
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something real
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Regina Salvatore witam serdecznie kuzynkę (ish?) :stickpeace: Przez Giovanniego obie dziewczyny jakoś mogły się poznać, lub całkowitym przypadkiem jeśli to pierwsze nie wchodzi w grę. Wydaje mi się, że mają mnóstwo wspólnego (wychowywane się w niecodziennej rodzinie i wszystko, co się z tym wiąże), więc jeśli chciałabyś jakąś relkę to ja chętnie. <3
meow
nuda
26 y/o, 173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Elena Santorini również witam kuzynkę! :hejo: Na relację z rodziną (bez względu na to, jaka by ona nie była :lol: ) jestem zawsze chętna <3 Zwłaszcza, że obie nasze panie mają dużo podobieństw, dotyczących w większości właśnie familii. Regina nie jest osobą, która przepada za jej biznesową częścią, natomiast nie ma jakichś obiekcji przed utrzymywaniem kontaktu z poszczególnymi jej członkami! Myślę zatem, że mogą się całkiem dobrze znać i nawet lubić czy spędzać ze sobą czas. Dla urozmaicenia mogły się natomiast poznać całkowicie przypadkowo, a dopiero potem uświadomiono ich o więzach rodzinnych, przez co ich relacja mogła się nawet bardziej zacieśnić ^^
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something real
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Regina Salvatore Wydaje mi się, że znalazłyby wiele tematów do rozmowy :lol: Jeśli będziesz chętna na grę to daj znać. <3
meow
nuda
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”