-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjiczas narracjipostaćautor

-
I will not fall for any of the following: alcoholics, workaholics, commitment phobics, people with girlfriends or wives, misogynists, megalomanics, chauvists, emotional fuckwits or freeloaders, perverts.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
chociaż... teraz zauważyłam, że wbiłaś wcześniej do Bena po relację, a to jest eks-narzeczony Winnie, który z nią niedawno zerwał i dziewczyna jeszcze sobie z tym wszystkim nie poradziła więc nie wiem jak chcemy to ugryźć
-
Właśnie idę mu odpisać, ale to się przekminiWinnie Bloomfield pisze: wt lip 22, 2025 9:55 pm @Regina Salvatore dzień dobry koleżanko z pracy! proszę, lubmy się, wymieniajmy gorącymi ploteczkami o tym co się dzieje w szpitalu, przesyłajmy sucharskie memy na tiktoku!
chociaż... teraz zauważyłam, że wbiłaś wcześniej do Bena po relację, a to jest eks-narzeczony Winnie, który z nią niedawno zerwał i dziewczyna jeszcze sobie z tym wszystkim nie poradziła więc nie wiem jak chcemy to ugryźć![]()
-
i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
-
i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor