- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
				 it's complicated, dude. it's complicated, dude. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 

Braci na pewno łączy sport, chociaż ich kariery potoczyły się bardzo różnie, kontuzja wykluczyła Lucasa, a Finowi hokej pomógł zmierzyć się z buntowniczymi nastoletnimi latami. Dodatkowo obaj są uparci i lojalni, więc widzę tu zarówno potencjał do jakichś tarć, ale i szczerych rozmów i telefonów w środku nocy, kiedy któreś z nich wpadnie w kłopoty, mimo, że Fin jest tym starszym i powinien być bardziej odpowiedzialny

Lucas Miller