komentarz od:Mazarine Winters, czw paź 23, 2025 6:28 pm
- 
				 miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Postać: zaylee miller
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Evina J. Swanson
komentarz od:Mazarine Winters, czw paź 23, 2025 6:29 pm
- 
				 Mother of Marvel, but she has no kids yet! Mother of Marvel, but she has no kids yet! nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Postać: Mazarine Winters
Typ odznaki: dla postaci
Za co: za posta numer 50
komentarz od:Mazarine Winters, czw paź 23, 2025 8:38 pm
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor
Postać: Helena Peregrine
Za co: 100 postów
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt paź 24, 2025 7:49 am
- 
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: tutaj
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt paź 24, 2025 7:49 am
- 
Za co: 250 postów
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt paź 24, 2025 4:44 pm
- 
				 easy, tiger, don't you cry easy, tiger, don't you cry
 people gonna love you, then thy're gonna leave you
 that's just the way of life nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Postać: Bronte Rosenthal-Murray
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: tu gra
Postać: Bronte Rosenthal-Murray
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Garrett Cage
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt paź 24, 2025 7:30 pm
Karrion ma kare i nie dostaje odznak hehe
- 
				 miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Postać: Carrie Pillbury
Za co: 30 postów
komentarz od:Nathaniel Rourke, pt paź 24, 2025 9:15 pm
- 
				 I wish I never ever told you all about it, but I just had to let you know I never meant to hurt you thoughnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor I wish I never ever told you all about it, but I just had to let you know I never meant to hurt you thoughnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor