Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem!
[01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)
Inez Wilkinson, dobra, zaklepuję slota na przyjaciółkę!Inez Wilkinson pisze: pn wrz 08, 2025 4:10 pm Ja chcę taką przyjaciółkę! Jeśli ktoś miałby zrozumieć Inez, to tylko Teddy![]()
Mabel Ellery, wszystko za ratunek przed pająkami!!! w ogóle pomyślałam, że te dwie mogą znać znać się jeszcze za dzieciaka, bo może mieszkały po sąsiedzku? wiesz, wspólne rodzinne grille, jakieś wyjazdy i te sprawy?Mabel Ellery pisze: sob wrz 13, 2025 9:42 pm Hej @teddy darling, pożyczysz kostium strażaka na halloween?![]()
Mabel może się odwdzięczyć! Przykładowo będzie polować na pająki w jej mieszkaniu i dbać aby jej lodówka zawsze miała odpowiedni zapas lodów Ben&Jerries (Mabel ma na nie zniżkę, bo kiedyś poszła na kilka randek z takim jednym przedstawicielem handlowym). Będzie się opłacało!
(i ogólnie to leję z Twoich postów i się wpraszam po jakąś relkę, żebym mogła z Tobą pograć, o)