Zablokowany
27 y/o
For good luck!
184 cm
architekt forward interiors
Awatar użytkownika
the morning light is turning blue, the feeling is bizarre. the night is almost over, I still don't know where you are.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjimieszany
postać
autor

rowan macaulay
architekt, marzyciel, głowa w chmurach i zdecydowanie zbyt wiele impulsywności w podejmowaniu decyzji. piwa nie pije, woli czerwone wino i papierosa między ustami, a od seriali na netflixie stroni, już woli kupić bilety na (nudny) mecz hokeja lub innego sportu, który mało go interesuje.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
oj dana oj dana
podatki
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
a świąt to kurwa nienawidzi
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Chętnie podrzucę Lucas Miller jako ziomeczka!! Mają bardzo podobny styl bycia. Miller też kocha strzelać foty i wszędzie łazi ze swoim analogiem *_*

Ewentualnie lyric hollis, chociaż on już ma nieco bardziej narwany charakter i nie wiem, czy by nie była dla niego too much, chociaż z drugiej strony mogliby się fajnie kontrastować. Mogłaby go kiedyś wziąć na jakieś nielegalne malowanie graffiti po nocach.

A Pilar też bym mogła haha, ale nie wiem, czy mamy jakiś punkt zaczepienia :stickcute:
Bierz pan, co chcesz.

rowan macaulay
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
32 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I know who I am when I'm alone
I'm something else when I see you
You don't understand, you should never know

Jesus Christ, don't be kind to me
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

hejka rowan! ja chętnie podrzucę astrid, może nawet mogliby się znać z jakiejś prywatnej szkoły dla forsiastych dzieciaków? :brewka: coś czuję, że charakterami mogliby się nieco ścierać, ale to mogłoby być ciekawe!
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
25 y/o
Welkom in Canada
174 cm
dziennikarka motoryzacyjna/street racer toronto sun
Awatar użytkownika
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

siemandero rowan macaulay :zaylee: ja, tak jak wspomniałam, zostawiam kirę i mogę podrzucić jeszcze teddy darling. u tej pierwszej może być negatyw (ale nie musi!), ale ta druga to jest słoneczko, więc nie ma powodów, żeby jej nie lubić :lof:
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
Zablokowany

Wróć do „Relacje”