-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Boże Narodzenie czy Sylwester?
-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Randeczka w domu czy na mieście?
-
'Cause I'm the serpent, I'm the flame, the mortal world is scared to say my name.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchtyp narracjitrzecioosobowa, ograniczonaczas narracjiprzeszłypostaćautor
stracić nogę czy stracić rękę
-
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jej / jątyp narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowaczas narracjiprzeszły / teraźniejszypostaćautor
Film czy serial?
-
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkijakiekolwiektyp narracji3os.czas narracjiteraźniejszypostaćautor
muzyka na słuchawkach czy głośno?
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
a pozostając przy słuchawkach - nauszne czy douszne?
-
— What are your biggest weaknesses?
— Tall men who need therapy
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchtyp narracjitrzecioosobowa, ograniczonaczas narracjiprzeszłypostaćautor
a te słuchawki to na kablu czy bezprzewodowe?
-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Spotify czy YouTube?
-
Now it seems to me
That you know just what to say
But words are only words
Can you show me something else
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
herbata czarna czy jakaś wymyślna?
-
my obsession is o n e ,
you can actually trust .
blind I-D-O-L worship ,
────── at first blush .
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jej, twoja/staratyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Kot z bananem na głowie czy szop z gumową kaczuchą na łebku?