37 y/o, 188 cm
Detektyw w wydziale zabójstw Toronto Police Service (TPS) Headquarte

-
Skorumpowany gliniarz, który bierze najbardziej kontrowersyjne sprawy, aby było o nim głośno. Ma żonę o którą przez te kilka lat totalnie nie zadbał i ich wspólna przyszłość zmierza ku końcowi.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkipostaćautor
wrzucę wzór, obiecuję 

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
witam kolegę po fachu!
ale może panowie się poznali już wcześniej? w karcie wspominasz, że przez chwilę chris poruszał się w niezbyt ciekawym towarzystwie, lenny do pewnego momentu tym niezbyt ciekawym towarzystwem był, dopóki nie trafił do policyjnego programu dla dzieciaków z grupy ryzyka, obecnie obaj odnoszą sukcesy w pracy, może mieli okazję kilka razy współpracować w ramach jakichś spraw?
Christopher Duval
ale może panowie się poznali już wcześniej? w karcie wspominasz, że przez chwilę chris poruszał się w niezbyt ciekawym towarzystwie, lenny do pewnego momentu tym niezbyt ciekawym towarzystwem był, dopóki nie trafił do policyjnego programu dla dzieciaków z grupy ryzyka, obecnie obaj odnoszą sukcesy w pracy, może mieli okazję kilka razy współpracować w ramach jakichś spraw?
Christopher Duval
-
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
widzę potencjał na kolegów po fachu Christopher Duval 

37 y/o, 188 cm

-
Skorumpowany gliniarz, który bierze najbardziej kontrowersyjne sprawy, aby było o nim głośno. Ma żonę o którą przez te kilka lat totalnie nie zadbał i ich wspólna przyszłość zmierza ku końcowi.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkipostaćautor
lenny hemingway, a gdyby to tak połączyć i skoro on był nieciekawym towarzystwem, a Chris się z takimi ludźmi kumplował to może panowie znali się już wtedy? A gdy tylko mój pan dowiedział się o tym, że Lenny dołączył do tego programu to go wspierał i od tamtego czasu są przyjaciółmi?
Nathaniel Rourke zdecydowanie, panowie mogli pracować przy kilku sprawach razem i przy tym świetnie się dogadywać! Jeśli w jakiejś sprawie, którą zajmuje się Chris jest nawiązanie do narkotyków to wówczas Nathaniel mu pomaga i w drugą stronę. Kiedy sprawa dotyczy narkotyków, ale jest tam motyw morderstwa to Chris pomaga jemu?
Nathaniel Rourke zdecydowanie, panowie mogli pracować przy kilku sprawach razem i przy tym świetnie się dogadywać! Jeśli w jakiejś sprawie, którą zajmuje się Chris jest nawiązanie do narkotyków to wówczas Nathaniel mu pomaga i w drugą stronę. Kiedy sprawa dotyczy narkotyków, ale jest tam motyw morderstwa to Chris pomaga jemu?

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
-
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
Christopher Duval, biorę to bez mrugnięcia okiem, trzeba mieć jakiś przyjaciół w tej trudnej pracy
jak najbardziej pasuje mi ta synergia 

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
jak najbardziej mi to pasuje! i tak myślę, co wy panowie na to, żeby od razu zacieśnić relacje i trzymać sztamę całą trójką? Nathaniel Rourke Christopher DuvalChristopher Duval pisze: ndz lip 13, 2025 3:58 am @lenny hemingway, a gdyby to tak połączyć i skoro on był nieciekawym towarzystwem, a Chris się z takimi ludźmi kumplował to może panowie znali się już wtedy? A gdy tylko mój pan dowiedział się o tym, że Lenny dołączył do tego programu to go wspierał i od tamtego czasu są przyjaciółmi?
@Nathaniel Rourke zdecydowanie, panowie mogli pracować przy kilku sprawach razem i przy tym świetnie się dogadywać! Jeśli w jakiejś sprawie, którą zajmuje się Chris jest nawiązanie do narkotyków to wówczas Nathaniel mu pomaga i w drugą stronę. Kiedy sprawa dotyczy narkotyków, ale jest tam motyw morderstwa to Chris pomaga jemu?![]()
-
lenny hemingway, Christopher Duval mnie macie!
37 y/o, 188 cm

-
Addison Lennox lubimy się?
Nathaniel Rourke, lenny hemingway bardzo mi się podoba perspektywa przyjaźni we trójkę
Biorę to w pełni!
Nathaniel Rourke, lenny hemingway bardzo mi się podoba perspektywa przyjaźni we trójkę

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor