37 y/o, 188 cm
Detektyw w wydziale zabójstw Toronto Police Service (TPS) Headquarte
Awatar użytkownika
Skorumpowany gliniarz, który bierze najbardziej kontrowersyjne sprawy, aby było o nim głośno. Ma żonę o którą przez te kilka lat totalnie nie zadbał i ich wspólna przyszłość zmierza ku końcowi.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimki
postać
autor

wrzucę wzór, obiecuję <3
38 y/o, 189 cm
detektyw Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

witam kolegę po fachu!
ale może panowie się poznali już wcześniej? w karcie wspominasz, że przez chwilę chris poruszał się w niezbyt ciekawym towarzystwie, lenny do pewnego momentu tym niezbyt ciekawym towarzystwem był, dopóki nie trafił do policyjnego programu dla dzieciaków z grupy ryzyka, obecnie obaj odnoszą sukcesy w pracy, może mieli okazję kilka razy współpracować w ramach jakichś spraw?

Christopher Duval
38 y/o, 184 cm
detektyw ds. narkotyków w toronto police service headquarters
Awatar użytkownika
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

widzę potencjał na kolegów po fachu Christopher Duval :aaaa:
37 y/o, 188 cm
Awatar użytkownika
Skorumpowany gliniarz, który bierze najbardziej kontrowersyjne sprawy, aby było o nim głośno. Ma żonę o którą przez te kilka lat totalnie nie zadbał i ich wspólna przyszłość zmierza ku końcowi.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimki
postać
autor

lenny hemingway, a gdyby to tak połączyć i skoro on był nieciekawym towarzystwem, a Chris się z takimi ludźmi kumplował to może panowie znali się już wtedy? A gdy tylko mój pan dowiedział się o tym, że Lenny dołączył do tego programu to go wspierał i od tamtego czasu są przyjaciółmi?
Nathaniel Rourke zdecydowanie, panowie mogli pracować przy kilku sprawach razem i przy tym świetnie się dogadywać! Jeśli w jakiejś sprawie, którą zajmuje się Chris jest nawiązanie do narkotyków to wówczas Nathaniel mu pomaga i w drugą stronę. Kiedy sprawa dotyczy narkotyków, ale jest tam motyw morderstwa to Chris pomaga jemu? <3
27 y/o, 0 cm
Adwokat/Radca Prawny Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Wbijam tutaj z Addie, bo nasze zawody gdzieś tam się przecinają :D
WChristopher Duval
38 y/o, 184 cm
Awatar użytkownika
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Christopher Duval, biorę to bez mrugnięcia okiem, trzeba mieć jakiś przyjaciół w tej trudnej pracy :lol: jak najbardziej pasuje mi ta synergia <3
38 y/o, 189 cm
detektyw Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Christopher Duval pisze: ndz lip 13, 2025 3:58 am @lenny hemingway, a gdyby to tak połączyć i skoro on był nieciekawym towarzystwem, a Chris się z takimi ludźmi kumplował to może panowie znali się już wtedy? A gdy tylko mój pan dowiedział się o tym, że Lenny dołączył do tego programu to go wspierał i od tamtego czasu są przyjaciółmi?
@Nathaniel Rourke zdecydowanie, panowie mogli pracować przy kilku sprawach razem i przy tym świetnie się dogadywać! Jeśli w jakiejś sprawie, którą zajmuje się Chris jest nawiązanie do narkotyków to wówczas Nathaniel mu pomaga i w drugą stronę. Kiedy sprawa dotyczy narkotyków, ale jest tam motyw morderstwa to Chris pomaga jemu? <3
jak najbardziej mi to pasuje! i tak myślę, co wy panowie na to, żeby od razu zacieśnić relacje i trzymać sztamę całą trójką? Nathaniel Rourke Christopher Duval
38 y/o, 184 cm
Awatar użytkownika
I love you the most.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

37 y/o, 188 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimki
postać
autor

Addison Lennox lubimy się?

Nathaniel Rourke, lenny hemingway bardzo mi się podoba perspektywa przyjaźni we trójkę <3 Biorę to w pełni!
27 y/o, 0 cm
Adwokat/Radca Prawny Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

No właśnie, zależy jak bardzo mi utrudnisz pracę 😂

Christopher Duval
ODPOWIEDZ