-
🎄There's frost on every window, oh, I can't believe my eyes
And in my bones I feel the warmth that's coming from inside🧿
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKtyp narracji3osczas narracjiPrzeszłypostaćautor

-
We were playing for keeps, but we both knew the cost. Now the only way out’s in your heart shaped box...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Dziękuję Ci bardzo, na pewno będę od teraz korzystać!Emir Saylan pisze: pt sie 01, 2025 2:13 pm @Suspiria Deamonne Tutaj masz sporo avatarkówJa sama korzystam i polecam wszystkim, bo zasób jest spory i regularnie pojawiają się nowe
-
myśli mam sine
godność stłuczoną
marzenia powybijane
ego pęknięte
wolę zwichniętą
i serca otwarte złamanienieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Asteria Herschel Tutaj coś znalazłam, docięłam i poprawiłam. Może coś się spodoba. Plus dorzucam bardziej profesjonalne kombinacje
-
znowu z dziewczętami
śmiejemy się trzema
chuj zostawcie paczki
i tak nic w nich nie ma
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
I wrapped it up and sent it,
With a note saying "I love you" - I meant it.
Now I know, what a fool I've been,
But if you kissed me now I know you'd fool me again.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
święta, święta
i już zaraz znów wakacje
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
BTW To nie taka prosta buzia do znalezienia!
Alvaro Salvatierra
-
I wrapped it up and sent it,
With a note saying "I love you" - I meant it.
Now I know, what a fool I've been,
But if you kissed me now I know you'd fool me again.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
space cadet pisze: pn lis 24, 2025 11:36 pm Odrobinę zardzewiałam graficznie, ale podrzucam, a nuż się spodoba![]()
BTW To nie taka prosta buzia do znalezienia!
@Alvaro Salvatierra
Ach, dziękuję
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracjipostaćautor