- 
				 Były komandos Joint Task Force 2, powrócił do Toronto, aby odnaleźć brata i złoić mu tyłek; Były komandos Joint Task Force 2, powrócił do Toronto, aby odnaleźć brata i złoić mu tyłek; nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor

- 
				 Take me down into your paradise Take me down into your paradise nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

emily reed Dzięki kochana za cynk, obrazek został zalinkowany na nowo i podmieniony, dziękujemy za czujność

- 
				 Cha, cha, cha-cha-cha Cha, cha, cha-cha-cha
 Yön selkään hän ratsastaa
 Kuka on tuo mies?
 Kaataa päälleen sampanjaanieobecnośćniewątki 18+takzaimkion / jegopostaćautor
Czy da się naprawić skalowanie w kodzie kalendarza? Obrazki wyglądają okropnie, jak się je wrzuci do tego kodu, bo nie są w tych wymiarach co trzeba...
Przykład od nas:

Bardzo dziękuję z góry

- 
				 I will make you free when you're all part of me I will make you free when you're all part of me nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Ogarnięted.Andie Vaxley pisze: śr lip 16, 2025 10:22 am Cześć, to znowu ja </3
Czy da się naprawić skalowanie w kodzie kalendarza? Obrazki wyglądają okropnie, jak się je wrzuci do tego kodu, bo nie są w tych wymiarach co trzeba...
Przykład od nas:
Bardzo dziękuję z góry
Twardy resecik i powinno się poprawić.

- 
				 Cha, cha, cha-cha-cha Cha, cha, cha-cha-cha
 Yön selkään hän ratsastaa
 Kuka on tuo mies?
 Kaataa päälleen sampanjaanieobecnośćniewątki 18+takzaimkion / jegopostaćautor
- 
				 hator, hator, hator hator, hator, hator
 biszkopt nie opada, sernik jest bez rodzynek, shit happens, ale nie dziś nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
- 
				 I will make you free when you're all part of me I will make you free when you're all part of me nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Midge Anderson pisze: ndz lip 20, 2025 9:52 pm Dzień dobry, zdublowałam temat w kalendarzach, nie chcę zaśmieć, a nie mogę sama usunąć, o tutaj, przepraszam, dziękuję
Superman już Cię ocalił!!!

- 
				 Obsession is the devil, it will take you to the dark side. Obsession is the devil, it will take you to the dark side. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
 I mam rozkminę odnośnie: Za rozegranie co najmniej 5 fabuł w miejscu pracy danej postaci.
 I mam rozkminę odnośnie: Za rozegranie co najmniej 5 fabuł w miejscu pracy danej postaci.Sloane jest ratowniczką i u niej rzeczy związane z pracą rzadko dzieją się w szpitalu. Czy mogę to traktować jako 5 fabuł związanych strikte z pracą czy nie? Będę wdzięczna za oficjalną interpretację

- 
W przypadku zawodów mobilnych czy terenowych, takich właśnie jak ratownik medyczny czy policjant, nie wymagamy, by fabuły odbywały się stricte w miejscu, do którego jest ta osoba przypisana. W tym wypadku liczą się wszystkie sceny, w których postać wykonuje swoje obowiązki służbowe w ramach pracy i w godzinach pracy.
Nie zaliczamy do tego natomiast fabuł, gdzie postać udziela pomocy po godzinach, prywatnie, na czarno, nawet jeśli korzysta wtedy z umiejętności zawodowych. Więc składanie ludzi na czarno przez lekarzy czy ratowników czy ratowanie dam z opresji lub zatrzymywanie kieszonkowców jako policjant stricte "nie w mundurze" (nie wszyscy mają, ale wiemy o co chodzi) nie jest w to wliczane.