-
Czasami trzeba być wilkiem, by chronić się przed wilkami.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
Czy na forum istnieje lista osób z półświatka, a jeśli nie, to czy można taką stworzyć? Myślę, że pomogłoby to zarówno przyszłym postaciom, jak i obecnym w szybszym rozeznaniu kto, z kim i do kogo. Może nawet nakreślenie jakiejś herarchii w celu uniknięcia choćby dubla w posadzie? 

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pepsi cola
metafory, które nie mają sensu / metagaming / "poetyckość" będąca grafomanią / grafomania / lanie wody, które w 99% jest niepotrzebne.
-
Take me down into your paradisenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
zołza
metagamingu i kierowania postacia
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie gonieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Patrick Voclain Hej! Na obecny moment nie jestem w stanie udzielić takiej informacji, ale temat został przekazany, obgadamy co i jak i wrócimy z ewentualnymi propozycjami!
emily reed Dzięki kochana za cynk, obrazek został zalinkowany na nowo i podmieniony, dziękujemy za czujność

emily reed Dzięki kochana za cynk, obrazek został zalinkowany na nowo i podmieniony, dziękujemy za czujność

-
Cha, cha, cha-cha-cha
Yön selkään hän ratsastaa
Kuka on tuo mies?
Kaataa päälleen sampanjaanieobecnośćniewątki 18+takzaimkion / jegopostaćautor
Cześć, to znowu ja </3
Czy da się naprawić skalowanie w kodzie kalendarza? Obrazki wyglądają okropnie, jak się je wrzuci do tego kodu, bo nie są w tych wymiarach co trzeba...
Przykład od nas:

Bardzo dziękuję z góry
Czy da się naprawić skalowanie w kodzie kalendarza? Obrazki wyglądają okropnie, jak się je wrzuci do tego kodu, bo nie są w tych wymiarach co trzeba...
Przykład od nas:

Bardzo dziękuję z góry

Mr. Cha Cha Cha
zapchajdziury (czyli sesje o niczym), szczegółowe opisy popełnianej zbrodni tu-i-teraz (np. krzywda zwierząt, wypruwanie flaków, itp.), lecz opis zbrodni po fakcie mnie nie rusza
-
Living in your mind now, too late 'cause you're mine now. I will make you free when you're all part of me.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Ogarnięted.Andie Vaxley pisze: śr lip 16, 2025 10:22 am Cześć, to znowu ja </3
Przykład od nas:
Bardzo dziękuję z góry![]()
Twardy resecik i powinno się poprawić.

pies (canine.west)
metagaming. meta-kurwa-gaming. całą resztę dzielnie zniosę.
-
Cha, cha, cha-cha-cha
Yön selkään hän ratsastaa
Kuka on tuo mies?
Kaataa päälleen sampanjaanieobecnośćniewątki 18+takzaimkion / jegopostaćautor
Mr. Cha Cha Cha
zapchajdziury (czyli sesje o niczym), szczegółowe opisy popełnianej zbrodni tu-i-teraz (np. krzywda zwierząt, wypruwanie flaków, itp.), lecz opis zbrodni po fakcie mnie nie rusza