45 y/o
For good luck!
182 cm
adwokat/partner w kancelarii Philips and Gardner LLP
Awatar użytkownika
i'm six feet under, like i'm buried alive
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Percival Gardner
Opis: Obojętnie czy pod odznakę czy nie, bez konkretów póki co, bo lubię kminić jak już wiem z jaką postacią, ale ogólnie chciałabym się trochę rozruszać, więc chętnie coś fajnego przygarnę, najlepiej od razu z relacją na dłużej. Minus jest taki, że z szybszym tempem odpisywania ruszę dopiero bliżej końca grudnia :heh:
Status: aktualne na 21/12
she
nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza
27 y/o
For good luck!
170 cm
nauczycielka muzyki w Riverdale Collegiate Institute
Awatar użytkownika
I'm just a love machine
And I won't work for nobody but you,
I'm just a love machine,
A huggin', kissin' fiend.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Elle Son-Austin
Opis: No hej! Nie będę oszukiwać, potrzebuję nabić trochę postów na Noelle, więc szukam kogoś do gry. :D Możemy powalczyć o jakąś odznakę, możemy się znać, a możemy się dopiero poznać. Może Elle wpadłaby na jakiegoś swojego ex? Miała jednego takiego, który ją zostawił:
Przed Rin miała jednego chłopaka, z którym była w związku od czasu liceum. Wiązała z nim przyszłość, ale facet z dnia na dzień ją zostawił, a Elle nigdy nie poznała powodu jego decyzji. Po rozstaniu z nim straciła chęci do nawiązywania kolejnych relacji i miała spore problemy z zaufaniem, które na szczęście nie zniechęciły Rin i to właśnie ona sprawiła, że Ella odzyskała wiarę w miłość.
Możesz nim zostać, a możesz być jakimś facetem, z którym kiedyś kręciła po prostu. Kobiety też chętnie przyjmę, możemy być przyjaciółkami, a możemy dopiero się poznać na fabule. <3
Status: nieaktualne na 01/01
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2026 11:20 am przez Elle Son-Austin, łącznie zmieniany 1 raz.
palermo
kierowanie moją postacią, wieczne śmieszki, fatalna interpunkcja i ortografia
24 y/o
For good luck!
168 cm
malarka we własnej pracowni
Awatar użytkownika
you believe me like a god, I'll betray you like a man
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Melusine A. Baskerville
Opis: potrzebuję trochę wyjść z postowego dołka spowodowanego chronicznym brakiem czasu, który w końcu - na szczęście - dobiegł końca, więc generalnie przygarnę wszystko, żeby się fabularnie rozruszać :zawstydzacz: nie mogę obiecać postów codziennie (nie oszukuję się), ale raz na kilka dni to realne tempo (można na mnie krzyczeć, wtedy idzie szybciej). niestraszne mi dramaty, kryminały, komediodramaty, rozstania z hukiem drzwi - generalnie jestem w stanie zagrać wszystko, a możemy też zahaczyć o odznaki. lubię też wątki, które nie umrą po jednej grze, a mają potencjał na coś ciekawego. zapraszam na pw, coś pomyślimy <3
Status: aktualne na 27.12
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
anna maria wesołowska
sam sobie sterem, triggerem, okrętem
29 y/o
For good luck!
0 cm
grafik komputerowy we własnym domu
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Boon Sirsawat
Opis: Boon jest nowa w mieście (albo bywała tu też przejazdem z wizytą u ojca na krótko). Przygarnę dla niej grę lub dwie by ją trochę rozkręcić. Moze to być randka w ciemno, internetowe spotkanie po latach albo zwykły przypadek. Wezmę wszystko dla Sirsawat!
Status: aktualne na 28/12
35 y/o
Welkom in Canada
191 cm
adwokat w philips and gardner llp
Awatar użytkownika
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Harold Carnegie
Opis: najchętniej rozegrałabym wątek oparty na damsko-męskiej przyjaźni, która nie jest wcale tak czysta, jak mogłoby się wydawać; coś z podłożem romantycznym, które nigdy nie miało szansy się rozwinąć. Zdecydowanie preferuję relacje, które nie zakończą się po jednej rozgrywce, a posty nie wpadają raz na dwa tygodnie :klanianko:
Ostatnio zmieniony ndz gru 28, 2025 9:41 pm przez Harold Carnegie, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
26 y/o
For good luck!
171 cm
przyszła dziedziczka narkobiznesu i manager rodzinnego kasyna
Awatar użytkownika
przyszła dziedziczka narkotykowego królestwa, córeczka tatusia i manager lokalnej filii rodzinnego kasyna - montague paradiso
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Mindy Montague
Opis: Chętnie złapię coś na start - może być to coś świeżego, romansowego, może być związane z kryminalnym półświatkiem. Jestem otwarta na wszelkie możliwości i zdecydowanie preferuję relacje, które nie zakończą się po jednej rozgrywce, a posty nie wpadają raz na dwa tygodnie :klanianko:
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
29 y/o
For good luck!
167 cm
barista w The Bubble Tea Shop
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Nelly Rowley
Opis: Chętnie zagram coś z potencjałem na jakąś relację w przyszłości (Nelly przydałaby się jakaś baba do plotkowania :lol:). Może gruchnęłam przed tobą na oblodzonym chodniku? A może pokłóciłyśmy się, bo zaserwowałam ci kawę w zwykłym kubku, a ty koniecznie chciałaś w świątecznym? Jestem raczej zdyscyplinowanym graczem i nie trzeba mnie dziubać o posty, o. To tak dla zachęty :brewka:
Status: nieaktualne, szybko poszło 🥹
Ostatnio zmieniony wt gru 30, 2025 6:49 pm przez Nelly Rowley, łącznie zmieniany 1 raz.
Ola
Jestem elastyczna i umiem się dopasować, jeśli coś mi nie będzie pasować, to na pewno powiem.
32 y/o
For good luck!
185 cm
Owner | Black Thorn Tattoo & Piercing
Awatar użytkownika
We both know how the story ends.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Mal Menard
Opis:
Mal nie ma typu – Mal nie wybrzydza. Jest po prostu ciekawski. Przyjmie młode dziewczę z problemami, starszego pana z tajemnicami albo rówieśnika na pojedynek ego.

Szukam: Chcę tchnąć życie w Mala – szukam przyjaźni, romansów i konfliktów. Może coś „slow burn” na dłużej, może intensywnie i krótko. Ważne, żeby było ciekawie i miało potencjał na rozwój. Nie mam jednej wizji – wolę pogadać, złapać wspólny vibe i znaleźć coś fajnego dla obu stron: może wspólną i trudną przeszłość, może świeżą, intrygującą znajomość.

Ode mnie:
  • Czasem mam zrywy intensywnego odpisywania, czasem potrzebuję wziąć oddech. Jesteśmy ludźmi, mamy swoje żyćka, a ja to szanuję.
  • Lubię, gdy oboje tworzymy historię – spontanicznie albo z rozmowami i planami. Lubię się dogadywać: jeśli coś nam nie styka albo nie trzyma się kupy, po prostu mówmy wprost. Dla mnie to zabawa i tak chciałabym to traktować. c:
  • Nie mam większych triggerów, o ile nie przekraczamy moralnej granicy.
  • Nie gryzę! Chill to moje drugie imię 💕
Status: Aktualne na 30/12 (ale tylko dla Panów - podłapałam trochę wątków na relację z kobietami, więc przyda się coś dla kontrastu)
Roro
Nie lubię, kiedy ktoś nic od siebie nie dokłada do fabuły. Nie przepadam też za Mary Sue, postaciami idealnymi non stop, które nie popełniają błędów oraz gdy są wszechwiedzące. Nie mam problemu z drobnym poruszeniem moją postacią dla popchnięcia sceny do przodu, ale nie lubię podejmowania za nią większych decyzji. Jak coś, mam na drugie imię Chill, zawsze możemy się dogadać 💕
33 y/o
For good luck!
186 cm
łyżwiarz figurowy wygnany po aferze dopingowej
Awatar użytkownika
I always wanted to die clean and pretty, but I'd be too busy on working days - so I am relieved that the turbulence wasn't forecasted, I couldn't have changed anyways.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Kto szuka? Lazare Moreau - były mistrz łyżwiarstwa figurowego, obecnie zawieszony po skandalu dopingowym. Opanowany na zewnątrz, chaotyczny w środku, wciąż uczący się chodzić bez lodu pod stopami.
Opis: Szukam partnerów do wszelkiego rodzaju rozgrywek — nie pogardzę czymś lżejszym i mniej zobowiązującym, choć nie ukrywam, że najlepiej czuję się w cięższych, dramatycznych i wielowarstwowych klimatach!

Kilka możliwych punktów zaczepienia:
Kilka możliwych zaczepów:
— randki (udane lub nieudane) — blind dates z aplikacji, przypadkowe spotkania w galerii, spotkania z kochankami (płci wszelakiej) sprzed laty?
— ktoś z grupy wsparcia, którą Lazare sporadycznie odwiedza od pół roku — tu jest miejsce na trudne rozmowy, emocjonalne konfrontacje, bliskość, której Lazare boi się bardziej niż mediów;
— nowa znajomość ze świata sztuki lub sportu — ktoś, kto widzi w Lazare nie skandal, ale potencjał, albo przeciwnie: ktoś, kto ma powody aby go nie lubić;

Ale to tylko część możliwości, chętnie pójdę w każdą możliwą stronę <3

Status: aktualne na 01/01
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
judasz
przemocy względem zwierząt i rażąco niedbałej interpunkcji; poza tym, nic co ludzkie nie jest mi obce
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Darcy Bowman | Iris Valentine | Love Roderick
Opis: Kazdą z dziewczyn chętnie przygarnę jakąś rozgrywkę - najlepiej coś, co w jakiś sposób wpłynie na nasze postacie, będzie miało szansę na rozwój fabularny i coś więcej niż jedną grę. W każdym przypadku właściwie hulaj dusza piekła nie ma i powinniśmy się dogadać, coś wspólnymi siłami stworzyć. Możemy iść w znajomości z dawnych lat, jakieś randeczki albo niezobowiązujace spotkania, przyjaźnie albo śmiertelnych wrogów. Zawodowe relacje również wchodzą w grę.
Status: aktualne na 01.01
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”