-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Pogotowie Avatarowe
Zasady są proste (nie możemy napisać, że ich nie ma, prawda?). Ktoś ma problem, a ktoś ma czas znaleźć mu rozwiązanie. Czyli: ktoś, kto ma problem ze znalezieniem, wycięciem avków, może napisać w tym temacie, wpisując imię i nazwisko wiza, czego potrzebuje i, jeśli ma, dorzuca linki do znalezionych obrazków. A inna osoba, która akurat się na tym zna i ma czas, może przybyć mu z pomocą i poskładać wymarzone avatary! Nie ma jednego, stałego właściciela warsztatu. Jest... zorganizowany chaos!
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Na to czekałam
Jakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
Take me down into your paradisenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
klik, może coś przypadnie do gustuGalen L. Wyatt pisze: czw lip 10, 2025 3:58 pm Na to czekałamJakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?

zołza
metagamingu i kierowania postacia
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Dziękuję pięknieemily reed pisze: pt lip 11, 2025 12:22 pmklik, może coś przypadnie do gustuGalen L. Wyatt pisze: czw lip 10, 2025 3:58 pm Na to czekałamJakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?
![]()

zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
No to ja liczę na pomoc, i dobrą duszyczkę która wytnie mi coś z Patrickiem Schwarzneggerem i jeżel można mieć prośbę to najlepiej z zarostem 

-
Take me down into your paradisenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
9 avków, może coś przypadnie do gustuDean Palmer pisze: pt lip 11, 2025 9:01 pm No to ja liczę na pomoc, i dobrą duszyczkę która wytnie mi coś z Patrickiem Schwarzneggerem i jeżel można mieć prośbę to najlepiej z zarostem![]()

zołza
-
I can paint you like one of them french girlsnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Ja bardzo chętnie przytulę avatary z Gabrielą Andradą, gdyby komuś się nudziło 

gall anonim
przemoc seksualna; przemoc domowa; złamania otwarte
-
dziękuje bardzo
emily reed

-
klikOphelia Vandenberg pisze: pt lip 11, 2025 11:57 pm Ja bardzo chętnie przytulę avatary z Gabrielą Andradą, gdyby komuś się nudziło![]()

zołza
-
Only you can save me from my lack of self‑control. And I won't make excuses for the pain I caused us both.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Wiem, że ten pan ma grafikę, ale jestem beznadziejna w kadrowaniu i docinaniu, więc będę bardzo bardzo wdzięczna za kilka avków dla mojego pana (Oscar Isaac) z bardziej aktualnych sesji niż sprzed dziesięciu lat