0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Pogotowie Avatarowe
Zasady są proste (nie możemy napisać, że ich nie ma, prawda?). Ktoś ma problem, a ktoś ma czas znaleźć mu rozwiązanie. Czyli: ktoś, kto ma problem ze znalezieniem, wycięciem avków, może napisać w tym temacie, wpisując imię i nazwisko wiza, czego potrzebuje i, jeśli ma, dorzuca linki do znalezionych obrazków. A inna osoba, która akurat się na tym zna i ma czas, może przybyć mu z pomocą i poskładać wymarzone avatary! Nie ma jednego, stałego właściciela warsztatu. Jest... zorganizowany chaos!
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Na to czekałam <3 Jakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
28 y/o, 165 cm
sprzedawczyni walmart
Awatar użytkownika
Take me down into your paradise
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Galen L. Wyatt pisze: czw lip 10, 2025 3:58 pm Na to czekałam <3 Jakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?
klik, może coś przypadnie do gustu <3
For good luck!
zołza
metagamingu i kierowania postacia
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

emily reed pisze: pt lip 11, 2025 12:22 pm
Galen L. Wyatt pisze: czw lip 10, 2025 3:58 pm Na to czekałam <3 Jakby ktoś chciał, miał czas, kaprys, wpadł mu w oko wizerunek to ja bym chciała coś z Adam Gallagher, ale bardziej aktualnego, w dłuższych włosach, wąsie, coś z Instagrama może?
klik, może coś przypadnie do gustu <3
Dziękuję pięknie <3 na pewno coś wybiorę :brewka:
For good luck!
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
0 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

No to ja liczę na pomoc, i dobrą duszyczkę która wytnie mi coś z Patrickiem Schwarzneggerem i jeżel można mieć prośbę to najlepiej z zarostem <3
gall anonim
28 y/o, 165 cm
sprzedawczyni walmart
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Dean Palmer pisze: pt lip 11, 2025 9:01 pm No to ja liczę na pomoc, i dobrą duszyczkę która wytnie mi coś z Patrickiem Schwarzneggerem i jeżel można mieć prośbę to najlepiej z zarostem <3
9 avków, może coś przypadnie do gustu <3
For good luck!
zołza
26 y/o, 168 cm
głodująca artystka; barmanka The Painted Lady
Awatar użytkownika
I can paint you like one of them french girls
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Ja bardzo chętnie przytulę avatary z Gabrielą Andradą, gdyby komuś się nudziło <3
For good luck!
gall anonim
przemoc seksualna; przemoc domowa; złamania otwarte
0 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

dziękuje bardzo <3 emily reed
gall anonim
28 y/o, 165 cm
sprzedawczyni walmart
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Ophelia Vandenberg pisze: pt lip 11, 2025 11:57 pm Ja bardzo chętnie przytulę avatary z Gabrielą Andradą, gdyby komuś się nudziło <3
klik <3
For good luck!
zołza
43 y/o, 184 cm
chirurg onkologiczny Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Only you can save me from my lack of self‑control. And I won't make excuses for the pain I caused us both.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Wiem, że ten pan ma grafikę, ale jestem beznadziejna w kadrowaniu i docinaniu, więc będę bardzo bardzo wdzięczna za kilka avków dla mojego pana (Oscar Isaac) z bardziej aktualnych sesji niż sprzed dziesięciu lat <3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”