ODPOWIEDZ
32 y/o
For good luck!
197 cm
kucharz The Beaches Boardwalk
Awatar użytkownika
let me cook
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkija?
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Matheo Bachmann
Kucharz z zawodu, żeby mieć wymówkę do aspołeczności? Dobry chłopak, tylko trzeba spędzić trochę czasu, żeby się oswoił, jak pies ze schroniska :lol:
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
LemonSpice
none
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Matheo Bachmann chętnie zostanę twoją przygodą na jedną noc, a później wynajmę Cię jako kucharza na imprezę do mojej firmy. Będzie super niezręcznie <3
35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie chodź silna z zewnątrz, krucha w środku. Waleczna prawniczka, cicha romantyczka, czekająca aż miłość zapuka do jej drzwi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Matheo Bachmann

Ugotujesz mi coś z rana czy to będzie już zbyt niezręczne? :brewka:
Marlen.
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
32 y/o
For good luck!
197 cm
kucharz The Beaches Boardwalk
Awatar użytkownika
let me cook
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkija?
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Cherry Marshall jak ugadaliśmy na Disco, wszystko spoko, one night stand pasuje, a potem może wynająć restaurację, w której Theo pracuje, na służbową imprezę :hihi:

Melanie Campbell nieee, niestety zmyje się zaraz po :lol: ale gdyby wypił zdecydowanie zbyt dużo, mógłby w teorii po prostu paść i obudzić się rano z lekką paniką, tak
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
LemonSpice
none
31 y/o
Welkom in Canada
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Matheo Bachmann to ja wpadam z Iris na znajomość z przeszłości! On był aspołeczny, a do tego był pewnie nowy w szkole co tylko to potęgowało. Ona była aspołeczna, bo tak i już - pochodzi z nieciekawej rodziny i generalnie nigdy nie była szczególnie towarzyska. Ale ta dwójka mogła złapać zaskakująco dobry kontakt. Ba! Jestem prawie pewna, że typ mógł być pierwszym szczenięcym zauroczeniem Iris. Czy coś z tego wynikło? Może krótko i na chwilę? Po prostu miłe wspomnienie. Ale mogli utrzymać kontakt od czasów gówniarskich - jeśli szukasz kobiecej przyjaźni to serdecznie polecam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”