- 
				 I think I've seen this film before I think I've seen this film before
 And I didn't like the ending nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor

- 
				 Od niedawna ordynator oddziału ratunkowego. Wdowiec. Ojciec. Chirurg, który potrafi zachować zimną krew nawet wtedy, gdy świat się pali – ale sam nie zawsze wie, gdzie kończy się praca, a zaczyna życie. Od niedawna ordynator oddziału ratunkowego. Wdowiec. Ojciec. Chirurg, który potrafi zachować zimną krew nawet wtedy, gdy świat się pali – ale sam nie zawsze wie, gdzie kończy się praca, a zaczyna życie. nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiej ty?postaćautor nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiej ty?postaćautor

Jeszcze nie mam w sumie ulubionej pielęgniarki

- 
 And I didn't like the ending nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor
Wyatt J. Ward pisze: ndz wrz 07, 2025 2:39 pm Jako ordynator oddziału ratunkowego przychodzę się przywitać
Jeszcze nie mam w sumie ulubionej pielęgniarki
Możesz już mieć, polecam!

Chociaż pewnie nie jest najłatwiejsza we współpracy, bo ma naleciałości z wojska, gdzie procedury mają trochę mniejsze znaczenie. Ale przynajmniej jest w tym dobra!

- 
				 easy, tiger, don't you cry easy, tiger, don't you cry
 people gonna love you, then thy're gonna leave you
 that's just the way of life nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
teddy darling pisze: wt wrz 09, 2025 3:04 pm @Iris Valentine, przyszłam tu po to jakąś fajną relację, bo myślę, że Teddy dość często lądują na oddziale ratunkowym po akcjach, nabawiając się jakichś drobnych, niefortunnych urazów albo trafia tam z lekkim zatruciem po tym jak chwilę wcześniej ewakuowała poszkodowanych z płonącego budynków. Dlatego mogłyby z Iris znać się głównie stamtąd. Albo możemy pójść jeszcze głębiej i pociągnąć znajomość z czasów szkolnych
Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary!
 Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera
 Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera 
- 
				 easy, tiger, don't you cry easy, tiger, don't you cry
 people gonna love you, then thy're gonna leave you
 that's just the way of life nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
A podobno perfect duo doesn't exist! Ale podoba mi się pomysł z przyjaźnią z lat szkolnych (Teddy mogła nawet kiedyś podkochiwać się w IrisIris Valentine pisze: wt wrz 09, 2025 4:17 pm Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary!Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera

), więc chciałabym, żeby była tą osobą, której Valentine dała znać od razu po powrocie
 ), więc chciałabym, żeby była tą osobą, której Valentine dała znać od razu po powrocie  i jak chcesz coś zagrać, to ja bardzo chętnie!
 i jak chcesz coś zagrać, to ja bardzo chętnie!   
 Iris Valentine
- 
Jeśli faktycznie będzie umierać i na jej liście rzeczy do zrobienia przed śmiercią będzie całowanie się z dziewczyną to na bank przyjdzie z tym do Teddyteddy darling pisze: wt wrz 09, 2025 7:53 pmA podobno perfect duo doesn't exist! Ale podoba mi się pomysł z przyjaźnią z lat szkolnych (Teddy mogła nawet kiedyś podkochiwać się w IrisIris Valentine pisze: wt wrz 09, 2025 4:17 pm Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary!Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera

), więc chciałabym, żeby była tą osobą, której Valentine dała znać od razu po powrocie
i jak chcesz coś zagrać, to ja bardzo chętnie!

@Iris Valentine
 I oczywiście, że chcę zagrać!
 I oczywiście, że chcę zagrać!