29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Clyde D. Welch pisze: czw sty 15, 2026 10:26 pm @Pilar Stewart cześć Pilar, nie chce randki, bo się boję Madoxa, ale coś chcę, zrób mi jakieś śledztwo czy coś. Albo może jakiś jeden z ośmiu? Jakąś jedno nocna przygoda w Vegas? Byłaś kiedyś w Vegas piękna?
Siema Clyde D. Welch,
Na randki już nie chodzę, bo udaje, że NIE jestem w związku. Ale z taką ładną buzią i tatuażami z pewnością możesz być jednym z ośmiu! Mogliśmy spontanicznie wylądować w Vegas, albo coś odjebałeś i cię poszukiwałam za przęstepstwo, ale przecież nie wiedziałam jak wyglądasz i tak się złożyło, że zamiast zakuwać cię w kajdany, to przespałam się ze zbirem (to chyba taka słabość Pilar XD)

teddy darling pisze: czw sty 15, 2026 11:00 pm @Pilar Stewart, cześć. Co powiesz na szybki numerek bez zobowiązań w zamierzchłej przeszłości? Zapchała ci kanalizacja w mieszkaniu, więc przyjechaliśmy z kumplem ją odetkać, a ja zostałam w tej romantycznej atmosferze na drinku czy dwóch. Ja miałam mundur, ty kajdanki. Brzmi jak dobra zabawa, co?
teddy darling brzmi jak zajebista zabawa. Zapchana kanalizacja, ty, ja i wyborny smrodek! A do tego ten mundur :stickdrama: może ja też się przebrałam albo akurat byłam świeżo po zmianie, że było z czego rozbierać!
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
33 y/o
For good luck!
180 cm
będzie kim zechcesz jeśli odpowiednio zapłacisz
Awatar użytkownika
trochę kłamstwa, trochę czaru, ale przede wszystkim dużo słów, a najgorsze jest to, że wszystkie je chciałaś usłyszeć
bez ryzyka nie ma zabawy, a życie to gra, więc zagrajmy, a jak coś się spierdoli, to zawsze można ruszać dalej w świat, bo Toronto to tylko przystanek na drodze do... no właśnie gdzie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Stewart ach ta Pilar i jej słabość do niegrzecznych chłopców, dobra, to jeszcze przedyskutujemy kwestię ślubu w Vegas...
Albo zagrajmy to i zobaczymy co się stanie xD
W retro, żeby nie było.
32 y/o
For good luck!
177 cm
Tanatokosmetolog St. John's Anglican Church
Awatar użytkownika
Baby I would go to war for you
Build an army if you need me to
Coz losing me is better than losing you

Don’t you know that I would die for you
If I knew that you would make it through
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszly
postać
autor

Pilar Stewart
Wychodzi na to że jesteśmy sąsiadami więc proponuję nieszkodliwą relkę przyjacielską. Jason to generalnie typ który z każdym próbuje żyć w zgodzie, mogło mu się zdarzyć parę razy że nagotował czegoś za dużo, więc się przyszedł podzielić. Z jego zapędami próbował pewnie też poderwać ładną panią śledczą, no bo kto by nie próbował :stickgun: Nie jest jednak nachalny więc kiedy zapewne dostał kosza, to sobie odpuścił, nadal czasami jednak przynosząc jej po sąsiedzku trochę spaghetti.
Solhy
29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jason Choi pisze: pt sty 16, 2026 7:01 pm @Pilar Stewart
Wychodzi na to że jesteśmy sąsiadami więc proponuję nieszkodliwą relkę przyjacielską. Jason to generalnie typ który z każdym próbuje żyć w zgodzie, mogło mu się zdarzyć parę razy że nagotował czegoś za dużo, więc się przyszedł podzielić. Z jego zapędami próbował pewnie też poderwać ładną panią śledczą, no bo kto by nie próbował :stickgun: Nie jest jednak nachalny więc kiedy zapewne dostał kosza, to sobie odpuścił, nadal czasami jednak przynosząc jej po sąsiedzku trochę spaghetti.
Pilar totalnie przygarnie w swoim życiu kogoś, kto 1. umie gotować lub 2. przynosi jej jedzenie. Jej popisowym daniem jest R Y Ż i to by było na tyle, więc jak Jason będzie ją karmić, to już ma wielki plusik z tej przyjaźni
:stickhihi:
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
32 y/o
For good luck!
177 cm
Tanatokosmetolog St. John's Anglican Church
Awatar użytkownika
Baby I would go to war for you
Build an army if you need me to

Don’t you know that I would die for you
If I knew that you would make it through
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszly
postać
autor

Pilar Stewart pisze: pt sty 16, 2026 8:17 pm
Jason Choi pisze: pt sty 16, 2026 7:01 pm @Pilar Stewart
Pilar totalnie przygarnie w swoim życiu kogoś, kto 1. umie gotować lub 2. przynosi jej jedzenie. Jej popisowym daniem jest R Y Ż i to by było na tyle, więc jak Jason będzie ją karmić, to już ma wielki plusik z tej przyjaźni
:stickhihi:
Z tą umiejętnością gotowania to trochę na wyrost, on umie tylko w kilka dań, ale to zawsze coś! Będzie ci na pewno co jakiś czas przynosić, żeby skontrolować też czy się nie przemęczasz w robocie za bardzo, bestie :lof:
Solhy
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”