ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
32 y/o
Welkom in Canada
165 cm
uczy jogi i pilatesu w toronto yoga co.
Awatar użytkownika
instruktorka jogi i pilatesu, miłośniczka rękodzieła, kosmetyków naturalnych i ziołolecznictwa oraz właścicielka kota, który pogryzie wszystko i wszystkich, którzy znajdą się w zasięgu jego wzroku
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

To, czego nie udało mi się nadrobić przez weekend, postaram się wrzucić jutro, ale jednocześnie uprzedzam, że przez kolejny tydzień też będą u mnie spore obsuwy - ciężki okres w pracy.
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
34 y/o
For good luck!
170 cm
tanatopraktor | White Lily Funeral Services 🕯️
Awatar użytkownika
my obsession is o n e ,
you can actually trust .
blind I-D-O-L worship ,
────── at first blush .
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej, twoja/stara
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przykro mi to pisać, szczególnie, że dopiero do was wróciłam, ale znowu znikam. Okazało się, że przez miesiąc stan mojej babci pogorszył się na tyle, że lekarze nie są w stanie nic więcej zrobić. Nie jestem w stanie sprecyzować czasu, nie wiem kiedy wrócę, jeśli jednak ktoś chciałby ze mną utrzymywać kontakt, macie mój discord.

Głównie; Percival Gardner Giovanni Salvatore Santiago de la Serna Alvaro Salvatierra astrid finch

Obrazek
nøctøøria
Nie lubię marcepanu. Aaaa, że w rozgrywkach? A to nie wiem, raczej nic mi nie przeszkadza - chyba, że kierowanie moją postacią, tego akurat bardzo, ale to baaardzo nie lubię.
34 y/o
Welkom in Canada
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Ode mnie odpisy po weekendzie, klepanie w literki dopiero od poniedziałku, buziaki :serduszkowicz:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
And I bet you think about me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pochorowałam się i gorączka utrudnia mi funkcjonowanie, coś tam będę klepać i może jakieś odpisy (albo to co miałam zacząć!) się pojawią, ale raczej nie spodziewajcie się wiele przez weekend </3 Przepraszam!

Madox A. Noriega lazare moreau Zella Gardner Percival Gardner Joel Delaney Arvel Cadwalader teddy darling Michael Graham
ODPOWIEDZ

Wróć do „blueprints”