komentarz od:Pilar Stewart, czw kwie 02, 2026 12:36 pm
-
Вот в чем вся хрень. Я хочу только тебя. И всегда только тебя. Я так сильно тебя люблю и не знаю, что с этим делать.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
You don't need to say you're mine...
I already know you're mine
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjiIII os. l. poj.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię,
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
‘cause i’m gonna mess your life up, gonna wanna tape my mouth shut
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/on, jak tam chcesztyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego bratanieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
wiosna is coming, bitches
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Czas na wykonanie zadania mija 03 kwietnia o godzinie 18:59.Tu tu tu turututu... Znacie? Fajnie. Bo dzisiaj bawimy się w Familiadę! Napisz kto byłby w twojej drużynie oraz jej nazwę!
PS. Zostały jeszcze 3 zadanka do końca!
Wykonanie zadania zgłoś za pomocą kodu:
Kod: Zaznacz cały
[zam=zadanie 12][b]nick użytkownika:[/b] txt
[b]plansza:[/b] [url=LINK DO POSTA Z PLANSZĄ]klik[/url]
[b]realizacja:[/b]
Drużyna: [I]NAZWA TWOJEJ DRUŻYNY[/i]
Członkowie: @OZNACZ 4 CZŁONKÓW
[b]LITERKA:[/b] wpisz
[/zam]-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
plansza: klik
realizacja:
Drużyna: Mózgi z Whitby
Członkowie: lecę rodzinnie: Evina J. Swanson, Lucas Miller, Archie Miller, Bonnie Miller
LITERKA: N
komentarz od:Pilar Stewart, pt kwie 03, 2026 11:09 am
-
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
realizacja:
Drużyna: la familia
Członkowie: Sergio Martinez, Ricardo Martinez, Rosario M. Vargas-Martinez, Madox A. Noriega (bo z nim wygramy z automatu)
LITERKA: Y
-
Where'd you wanna go?
How much you wanna risk?
I'm not looking for somebody
With some superhuman gifts
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejtyp narracjiTrzecioosobowaczas narracjiCzas przeszłypostaćautor
realizacja:
Drużyna: Wydry
Członkowie: David Harrison Erika Lindberg Alexis Bennett vita holloway (tylko ostatnią dwójkę trzeba by rozdzielić na dwa osobne końce stołu albo przynajmniej innym zawodnikiem)
LITERKA: Z