Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem!
[01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)
Zapomniałam dać znać: twarde resecisko i będzie śmigało.ambrose meyers pisze: pt lip 25, 2025 6:30 pm Ja z pierdołą tak naprawdę, ale może gdzieś tam w wolnej chwili się uda - bo myślę, że mocno ułatwi (i może nie tylko mnie, chociaż ja już trochę płaczę, tak się zakopałam) - a chodzi o jakieś stylistyczne rozróżnieniem pw nowych / odczytanych i odpisanych (co prawda jest tam ten paseczek, ale w trybie ciemnym nie bardzo widoczny)? Oddaje do przemyślenia, nie mniej jednak - ukocham jak się uda
![]()
Mignęło mi coś wczoraj! Ślicznie dziękujęGiovanni Salvatore pisze: pn lip 28, 2025 8:02 am Zapomniałam dać znać: twarde resecisko i będzie śmigało.
Stwierdziłam, że w razie czego poproszę o przesunięcie do odpowiedniego hahaGiovanni Salvatore pisze: wt lip 29, 2025 6:23 pm @Willa Turner Bardzo zaimponowało mi, że zdążyłaś sobie poradzić, zanim odpisałyśmy! To nie sarkazm jak coś
Ale tak, gry przy domu można grać w dzielnicy mieszkalnej. Niemniej mamy na uwadze (i w planach na przyszłość najbliższą) koncepcję na otwarcie Wam dzielnic na giery nie wiadomo gdzie, ale w danej dzielnicy. Musimy to jeszcze dograć, bo tez wydaje nam się, że miejscówki, które są, są tak uniwersalne, że da się znaleźć coś do czegoś.
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 01, 2025 8:50 am