) - a chodzi o jakieś stylistyczne rozróżnieniem pw nowych / odczytanych i odpisanych (co prawda jest tam ten paseczek, ale w trybie ciemnym nie bardzo widoczny)? Oddaje do przemyślenia, nie mniej jednak - ukocham jak się uda
) - a chodzi o jakieś stylistyczne rozróżnieniem pw nowych / odczytanych i odpisanych (co prawda jest tam ten paseczek, ale w trybie ciemnym nie bardzo widoczny)? Oddaje do przemyślenia, nie mniej jednak - ukocham jak się uda 
Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem! 
 [01/10/25] Na forum i za oknami październik, a wraz z nim nowe kalendarium oraz konkurs, który trudno nazwać plastycznym. Mamy pierwsze większe zdarzenie w Toronto, a o tym w lokalnych newsach. A przy tym wszystkim jest nowe ogłoszenie.
 [01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)

Zapomniałam dać znać: twarde resecisko i będzie śmigało.ambrose meyers pisze: pt lip 25, 2025 6:30 pm Ja z pierdołą tak naprawdę, ale może gdzieś tam w wolnej chwili się uda - bo myślę, że mocno ułatwi (i może nie tylko mnie, chociaż ja już trochę płaczę, tak się zakopałam) - a chodzi o jakieś stylistyczne rozróżnieniem pw nowych / odczytanych i odpisanych (co prawda jest tam ten paseczek, ale w trybie ciemnym nie bardzo widoczny)? Oddaje do przemyślenia, nie mniej jednak - ukocham jak się uda

; Kto nie chce, zostaje z samym nickiem, kreską, myślnikiem, tyldą, czymkolwiek.
; Kto nie chce, zostaje z samym nickiem, kreską, myślnikiem, tyldą, czymkolwiek. 

Mignęło mi coś wczoraj! Ślicznie dziękujęGiovanni Salvatore pisze: pn lip 28, 2025 8:02 am Zapomniałam dać znać: twarde resecisko i będzie śmigało.

Stwierdziłam, że w razie czego poproszę o przesunięcie do odpowiedniego hahaGiovanni Salvatore pisze: wt lip 29, 2025 6:23 pm @Willa Turner Bardzo zaimponowało mi, że zdążyłaś sobie poradzić, zanim odpisałyśmy! To nie sarkazm jak coś
Ale tak, gry przy domu można grać w dzielnicy mieszkalnej. Niemniej mamy na uwadze (i w planach na przyszłość najbliższą) koncepcję na otwarcie Wam dzielnic na giery nie wiadomo gdzie, ale w danej dzielnicy. Musimy to jeszcze dograć, bo tez wydaje nam się, że miejscówki, które są, są tak uniwersalne, że da się znaleźć coś do czegoś.
 Coś się ogarnie, ale szkoda, bo na razie wygląda, że moje rozgrywki w Greektown będą po prostu w dzielnicy mieszkalnej tylko i wyłącznie...
 Coś się ogarnie, ale szkoda, bo na razie wygląda, że moje rozgrywki w Greektown będą po prostu w dzielnicy mieszkalnej tylko i wyłącznie... 

komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 01, 2025 8:50 am