-
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracji-postaćautor
-
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkionatyp narracjipierwszoosobowyczas narracjiteraźniejszypostaćautor

-
-
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkionatyp narracjipierwszoosobowyczas narracjiteraźniejszypostaćautor

-
-
Gabriela R. Blais
-
Kurwa nie była gotowa na tą rozmowę. Liczyła, że wystukanie kilku słów załatwi sprawę... Nie wystarczyło... A teraz każdemu musiała tłumaczyć jak debilowi, jak do tego doszło, że w jej łonie rozwijało się nowe życie, które sabotowało jej dotychczasowe nawyki. W tej chwili jedynie zazdrościła Billemu możliwości zapalenia fajki czy też wypicia małpki na odwagę. Zamiast tego leżała w łóżku i gapiła się jak niepełnosprytna w sufit, walcząc ze łzami w oczach, bo była na tyle głupia, że nie mogła przyznać, że ją to przerasta. Ta rozmowa była zbyt intymna... Zbyt wszystko...
- Jak byłam u gina i mi jebnął na blat książeczkę o ciąży, to za godzinę byłam u drugiego. Myślałam, że, nie wiem, to torbiel, albo rak... Że jebli się, ale... Badania krwi też wskazują na to. Ta... Jason podobno jest po wazektomii. Więc zostajesz ty, Aaron, Dean i Noe, któremu wyjęczałam twoje imię, więc mieliśmy hm… Stosunek przerywany... Kurwa brałam. Dobry stuff od szamana z Meksyku. Jak widać tak dobry, że moje jajniki eksplodowały i uznały, że super będzie zostać mamusią. Zresztą przy tylu używkach nie sądziłam, że to kurwa możliwe...
William N. Patel
-
Gabriela R. Blais