ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
28 y/o
For good luck!
156 cm
sprzedawca, barmanka i studentka Tu i tam
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Pear Aubert & Barbie Ferguson
Opis: Chętnie przyjmę 2-3 gierki żeby rozkręcić tę rudą zołzę. Może to być coś śmieszkowego — nieudana randka, bo Gruszka totalnie nie wie co się wokół niej dzieje; mała domowa wojna przy składaniu mebli z Ikei; awantura w którymś z miejsc jej pracy, wezmę cokolwiek. Możemy też zagrać o odznakę. Zapraszam na pw, raczej nie gryzę i da się ze mną dogadać. <3

Barbie z kolei to chodzące szaleństwo. Szukam dla niej czegoś na rozkręcenie — zagrajmy o odznaki, coś zabawnego, a może znajdzie się śmiałek, który będzie realizował z nią jej przedśmiertną listę?
Status: aktualne na 15/06 Gruszka(2/3)/ Barbie (2/3)
Ostatnio zmieniony pn cze 15, 2026 4:14 pm przez Pear Aubert, łącznie zmieniany 3 razy.
wszystko zniosę, oprócz AI
30 y/o
For good luck!
170 cm
projektantka biżuterii szukająca pracy :)
Awatar użytkownika
Niepoprawna romantyczka, gaduła, promyczek radości i tak dalej... W skrócie? Kochana jest ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna, jej
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Inez Wilkinson
Opis: Cokolwiek, by spróbować uaktywnić postać. Może być wesoło, może być poważnie - dogadamy się. Mi wszystko jedno, nawet jeśli chodzi o znajomość. Chcemy się znać? Ok, żaden problem. Ja jestem otwarta na propozycje i sama coś od siebie dodam.
Status: nieaktualne 16/06
Ostatnio zmieniony wt cze 16, 2026 10:22 am przez Inez Wilkinson, łącznie zmieniany 1 raz.
49 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Dream, if you can, a courtyard
An ocean of violets in bloom
Animals strike curious poses
They feel the heat
The heat between me and you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Evina J. Swanson | Ophelia Attwood | Erika Lindberg | Ruelle I. Prescott
Opis: Ostatnio zwolniło mi się nieco miejsca na wątki, więc jak najbardziej przyjmę jakieś nowe fabułki dla moich pań. Możemy iść w bój o odznaki, możemy się znać lub nie. Jestem graczem, który śmiało umie się dostosować i chętnie pomoże z wymyśleniem odpowiedniego wątku: czy to na raz czy to z potencjałem na dłuższą relację.
Status: aktualne na 19/06
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2026 8:30 pm przez Evina J. Swanson, łącznie zmieniany 1 raz.
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
36 y/o
For good luck!
168 cm
pediatra mount sinai hospital
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? vera callahan
Opis: muszę ruszyć verę, więc z chęcią zagram! zazwyczaj lubię grać coś, co ma już jakiś zalążek relacji i da się to pociągnąć na więcej niż jedną rozgrywkę, ale nie będę niczego narzucać i szczegóły możemy sobie dogadać na PW.
Status: aktualne na 16/06 | aktualne
diosmio
nuda i przesadna życioza
24 y/o
For good luck!
185 cm
Hokeista University of Toronto
Awatar użytkownika
„Nie muszę być najlepszy od razu. Wystarczy, że każdego dnia jestem bliżej miejsca, do którego inni nawet nie próbują dotrzeć.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
typ narracji1 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Emmett Lapointe
Opis: Szukam głównie znajomych i przyjaciół dla Emmetta. Z otwartymi ramionami przygarnę przyjaciółkę i przyjaciela dla niego. Zwyczajni znajomi także są bardzo mile widziani. Mam ochotę trochę pobroić, a samemu to wiadomo, że nie ma funu :)
Status: aktualne na 17/06
Monsieur Morrible
Nie lubię nadmiernego poganiania o posty :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”