ODPOWIEDZ
30 y/o
For good luck!
170 cm
projektantka biżuterii szukająca pracy :)
Awatar użytkownika
Niepoprawna romantyczka, gaduła, promyczek radości i tak dalej... W skrócie? Kochana jest ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna, jej
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Kto szuka? Inez Wilkinson
Opis: Cokolwiek, by spróbować uaktywnić postać. Może być wesoło, może być poważnie - dogadamy się. Mi wszystko jedno, nawet jeśli chodzi o znajomość. Chcemy się znać? Ok, żaden problem. Ja jestem otwarta na propozycje i sama coś od siebie dodam.
Status: nieaktualne 16/06
Ostatnio zmieniony wt cze 16, 2026 10:22 am przez Inez Wilkinson, łącznie zmieniany 1 raz.
dc: kwiatkowa
49 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Evina J. Swanson | Ophelia Attwood | Erika Lindberg | Ruelle I. Prescott
Opis: Ostatnio zwolniło mi się nieco miejsca na wątki, więc jak najbardziej przyjmę jakieś nowe fabułki dla moich pań. Możemy iść w bój o odznaki, możemy się znać lub nie. Jestem graczem, który śmiało umie się dostosować i chętnie pomoże z wymyśleniem odpowiedniego wątku: czy to na raz czy to z potencjałem na dłuższą relację.
Status: aktualne na 29/06
Ostatnio zmieniony pn cze 29, 2026 10:04 pm przez Evina J. Swanson, łącznie zmieniany 3 razy.
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
36 y/o
For good luck!
168 cm
pediatra mount sinai hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? vera callahan
Opis: muszę ruszyć verę, więc z chęcią zagram! zazwyczaj lubię grać coś, co ma już jakiś zalążek relacji i da się to pociągnąć na więcej niż jedną rozgrywkę, ale nie będę niczego narzucać i szczegóły możemy sobie dogadać na PW.
Status: aktualne na 16/06 | aktualne
diosmio
nuda i przesadna życioza
24 y/o
For good luck!
185 cm
Hokeista University of Toronto
Awatar użytkownika
„Nie muszę być najlepszy od razu. Wystarczy, że każdego dnia jestem bliżej miejsca, do którego inni nawet nie próbują dotrzeć.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiOn, jego
typ narracji1 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Kto szuka? Emmett Lapointe
Opis: Szukam głównie znajomych i przyjaciół dla Emmetta. Z otwartymi ramionami przygarnę przyjaciółkę i przyjaciela dla niego. Zwyczajni znajomi także są bardzo mile widziani. Mam ochotę trochę pobroić, a samemu to wiadomo, że nie ma funu :)
Status: aktualne na 17/06
Monsieur Morrible
Nie lubię nadmiernego poganiania o posty :)
36 y/o
For good luck!
168 cm
pediatra mount sinai hospital
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? vera callahan
Opis: Z chęcią przyjmę jeszcze jedną grę dla Very. Generalnie lubię pisać coś, co daje możliwość pociągnięcia tego w jakąś relkę, unikam takich jednorazowych, przypadkowych rozgrywek. Tło fabularne możemy ustalić wspólnie, nie będę niczego narzucać na start.
Status: nieaktualne na 28/06
Ostatnio zmieniony ndz cze 28, 2026 9:13 pm przez vera callahan, łącznie zmieniany 1 raz.
diosmio
nuda i przesadna życioza
27 y/o
For good luck!
195 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3os, l.pojedyńcza
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Zayn Fontana
Opis: Nie mam pomysłu na rozrywkę, więc jeżeli Ty potrzebujesz kogoś do swojego pomysłu, to jestem jak najbardziej otwarta!
Status: aktualne na 25/06
35 y/o
For good luck!
189 cm
to ten gość, który kiedyś był nikim, a teraz pisze książki
Awatar użytkownika
tylko deszcz i palce wystukujące na maszynie znajomy rytm mogły zagłuszyć myśli...
ale o niej nie
ona wciąż kręciła się gdzieś na granicy jawy i snu, w fikcji, kolejnej książce, wspomnieniu i myśli, że powinna być obok
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Ares A. Horne
Opis: Jakiś jeden wątek na Aresie wezmę, żeby go trochę rozruszać i się lepiej wczuć, typ specyficzny i też narrację mu trochę prowadzę specyficzną, ale może ktoś się skusi.
Najlepiej z potencjałem na coś więcej, to znaczy nie lubię jednowątkowców, ale jak komuś by pasował do jakiegoś jednego wątku, to śmiało.
Nie wiem co chcę grać, ale nie jakieś nudy i pitu pitu. Mogę romans, mogę coś związanego z zawodem.
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2026 12:52 pm przez Ares A. Horne, łącznie zmieniany 1 raz.
41 y/o
For good luck!
190 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Robbie Cole
Opis: Trener Toronto Blue Jays, przyjemniaczek. Szukam może kumpla od motocykla, albo przyjaciela. Także współpracowników lub sąsiadów i znajomych. Może też być ratowanie z jakimś gliniarzem któregoś z zawodników, albo członków szkółki zespołu. Czemu nie! Fabułę możemy wymyślić od razu, albo rzucać kostkami :)
Status: aktualne na 25/06 | nieaktualne
Żejmi
35 y/o
For good luck!
193 cm
właściciel klubu nocnego | The Rapture
Awatar użytkownika
baby, you should look the other way; i'm a ten cent man in a hundred dollar suit
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Vincent Monroe
Opis: Oficjalnie właściciel klubu nocnego The Rapture, nieoficjalnie obracający się w przestępczym świecie pośrednik półświatka, gangster. Osoba o trudnym charakterze, nasiąknięta ulicą, na której zresztą się wychowała. Chętnie przyjmę jakąś gierkę z szansą na dłuższą relację, może to być coś pozytywnego jak i negatywnego. Dostosuję się do ciebie. :goraco:
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2026 11:00 am przez Vincent Monroe, łącznie zmieniany 1 raz.
33 y/o
DARCY
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
And I bet you think about me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? któraś z moich pań
Opis: Jestem zaskakująco wyrobiona z postami i chętnie przygarnę jeszcze jakąś grę! Na którejkolwiek z moich dziewczyn, więc do wyboru do koloru. Może to być coś mniej lub bardziej skomplikowanego pod względem fabularnym, może coś z przeszłości (chętnie nawet retro zagram!) albo do rozwinięcia w przyszłości, żeby nie była to jednorazóxwka. Tempo gry umiarkowane - może nie obiecuję posta codziennie (chociaż pewnie i tak się zdarzy!), ale nie ciągnijmy tej gry miesiącami. Dogadamy się <3
Status: nieaktualne na 30/06
Ostatnio zmieniony wt cze 30, 2026 8:30 am przez Darcy Bowman, łącznie zmieniany 1 raz.
darsi
nie lubię postów o niczym i braku obustronnego pchania fabuły do przodu, a tak to się dogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”