ODPOWIEDZ
34 y/o
Catch the local sports fever
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

billy
bo nie? Skąd ty bierzesz takich cweli?
no a inni? Zrobią to? Jak się okaże że żaden nie jest ojcem to chyba wtedy sprawa i tak będzie jasna, może nie potrzeba sobie nim zawracać głowy?
jeśli by się okazało, że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że to on i pomimo nakazu wciąż będzie olewał to właściwie działa tylko na jego niekorzyść
ewentualnie zawsze możesz poprosić Madoxa żeby nasłał na niego któregoś ze swoich latynoskich kolegów, oni potrafią być hmmm... Bardzo przekonujący, jeden wygląda dosłownie jak Maczeta z tego filmu Maczeta, nie chciałbym mieć z nim do czynienia w ciemnym zaułku
a oni doskonale wiedzą jak się załatwia takie sprawy bez zostawiania niepotrzebnych śladów
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
27 y/o
Welkom in Canada
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Sami mnie odnajdują?
Tak, prócz Noe. Z nim to ja nie chce mieć nic wspólnego... Znowu się pokłóciliśmy. Prawie nazwał mnie dziwką. Przynajmniej ja się tak poczułam, więc...
I co mu powiem? Madi ktoś mnie zalał?.
Może typ Maczeta jest groźny, ale ja kurwa nie jestem pudelkiem do głaskania. Po prostu kurwa nie ważne. Wkurwiam się, bo nie mogę nawet zapalić. Ani się nawalić.
Wiadomość...
William N. Patel
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
mocne słowa, wy obydwoje jesteście bardziej popierdoleni niż lato z radiem
a nie możecie się dogadać chociaż na tą chwilę kiedy będzie już można zrobić test? Nie wiem, powiedz mu że ma się stawić i tyle, nie musicie ze sobą gadać, jak chcesz to ja mu powiem :roll: będę twoim posłańcem
a może Madox szykuj hajs bo zdecydowałam, że będziesz ojcem chrzestnym mojego dziecka, chrzest w przyszłym roku
jak zaczniesz puchnąć to i tak zauważy
no to musisz sobie znaleźć inne rozrywki na rozładowanie emocji, nie wiem, może coś namaluj, jak chcesz to ci popozuje
albo rzucaj talerzami
ja jak mi się zbiera za dużo to gram
myślę że masaż też mógłby pomóc, nie żebym coś proponował ale 😏😏😏
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
twoja stara
???
27 y/o
Welkom in Canada
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Ty? Facet, którego imię wyjęczałam mu podczas seksu? Nie no zajebiste combo. Jak nic będziesz zajebistym posłańcem.
Po mojej matce nie było widać ciąży. Ona też była hot. Ostatnio dałam jej zdjęcie na insta.
Ucieszy się. W chuj!
Na razie rozrysowuje plan. Muszę otworzyć ten biznes. Urabiam Erze i kurwa szukam Groomera. Nawet fajny lokal znalazłam. Plus jest taki, że już mnie nikt nie zapłodni...
Wiadomość...
William N. Patel
Verdsa
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
no a on wie jak ja wyglądam? Najwyżej powiem, że jestem twoim kuzynem czy coś
aha okej a jak już urodzisz to rozumiem że mu powiesz że znalazłaś pod drzwiami i chcesz przygarnąć?
no to widzisz masz zajęcie
czyli cały czas do przodu? Chociaż jedna dobra wiadomość , a gdzie ten lokal masz?
ej a może zatrudnij Ricziego, on musi kurwa w końcu znaleźć pracę jak chce dostać tą pierdoloną wizę zanim go deportują, obcinanie ludzi idzie mu zajebiście a co za różnica człowiek czy pies, nauczyłby się, niech poćwiczy na waszych psach
wgl słyszałem że Rosa chce się rozwodzić, ty tam mieszkasz to masz sytuację na bieżąco, nadal jest tak źle?
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
twoja stara
???
27 y/o
Welkom in Canada
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabi
Chyba nie wie...
Mam jakby trochę czasu na to wiesz? Powiem mu w odpowiednim czasie.
Nie powiem ci, bo zapeszę.
I tu się rodzi problem... Bo tak jakby Erza i Riczi nie mogą być w jednym budynku. Raz już z nią przyszłam na babskie plotki i okazało się, że wiesz... To oni... Mój kochany kuzyn lubi rude jak się okazuje.
TRAGEDIA. Dały mnie do jakiejś babskiej grupy i ta cała Piczi Sriczi mnie wkurwia tam. Ja tu robię podchody, a ta podburza Roze. Kurwa dziele łóżko z Riczim, bo na kanapie ostatnio Madix ruchał się z Pilar. I spoko wiem, że to nie pierwszy raz, ale inaczej jak to słyszysz, a inaczej jak wiesz. Wiesz jak on chrapie?
Wiadomość...
William N. Patel
Verdsa
34 y/o
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
CO?! Ta twoja Erza to jest kochanka Ricza?!?!?! O kurwa ale pojebana akcja, masz fotę jej jakaś? Muszę zobaczyć czy warto było puszczac Rose bokiem
ej ale Peach to zostaw w spokoju to moja współlokatorka i jest zajebista, jakbyście się poznały na żywo to byś ją pokochała, wiesz jak ona umie imprezować? Kuuur
a co ona tam pisze takiego, powiem jej żeby przestała bo ten związek trzeba ratować!!!!!!
😂😂😂😂😂
HAHAHAHAHA Jezu sory ale nie mogę z was XDDD leje
grubo tam macie w takim razie
trochę nawet współczuję :lol: oby się szybko pogodzili w takim razie, a ty byś nie mogła pogadać z Rosi? Tak wiesz, jak dziewczyna z dziewczyną, w cztery oczy, żeby ją jakoś przekonać, że nic lepszego niż Riczi już jej w życiu nie spotka? Weź może jej opowiedz o swoich chłopakach to na bank uzna, że Riczi jest jebanym błogosławieństwem
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
twoja stara
???
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”