27 y/o
Mark your calendar for Canada Day
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Internet mówi, że tak. Wyobraź sobie! Słońce, woda i Pilar w bikini! ^^
Phi! Kup mi alko, a nie. Postawie na półce i popatrzę na butelkę tęsknie przed snem!
Tak, wiem. Nic się nie bój. BMW będzie całe!
No ciekawe... Z tego zbierać już nie będzie czego.
Mam nasikać do kubeczka? Podobno przez włosy można zbadać trzeźwość. Ty płacisz za te badania jak coś!
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
pilar w bikini brzmi mi dobrze, dobra, kupuje jacht
dobra, coś kupię na lotnisku, bo mamy tu tylko 24h więc no... nie ma czasu na sklepy
i zatankuj! weź hajs z klubu... powiedz, że to na moje panienki
nie no żartuje, nie mów tak
takie badania pewnie są drogie... to wiesz co? jednak ci uwierzę na słowo, w końcu mnie byś nie okłamała c:
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
YES! DO IT BABY!
Nie będę im się tłumaczyć. Niech napiszą kolejną skargę.
Powiem jak coś, że jestem twoją utrzymanką. W sumie prawie to prawda.
Myślę, że mi uwierzysz.
Przytyłam aż dwa kilo przez tą trzeźwość.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
ja tam żadnych skarg nie widziałem
; P
i jak myślisz, stwierdzą wtedy, że jesteśmy jakimiś zwyrolami, czy tylko udajemy kuzynostwo?
a skąd ta pewność?
w cycki ci poszło, czy w tyłek?
jak wrócę to zapierdalamy na siłownie, trzeba tylko ricza namówić, bo on zawsze znajdzie powód, żeby się wykręcić, a ja teraz to muszę trzymać formę dla mojej żony co nie
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
zgrozo
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Już i tak o nas plotkują.
Zdania ogólnie są podzielone. Ale moim faworytem jest to, że jestem twoją córką XDDDD Że uwiodłeś jako nastolatek swoją nauczycielkę i cię szantażuje xDDD
Mam ci mówić Papi?
Czekaj jest stały klient, to zapytam.
W cycki. W sumie to prawda. Mam trochę za ciasny stanik..
Nie stać mnie na siłownie. A nauczysz mnie spuszczać wpierdol takim typom jak ty?
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
te nauczycielki to jednak... korki z biologii zawsze się tak kończą?
może lepiej nie, bo już gadają, że pilar to moja narzeczona, a ta nowa menadżerka pati to laska do posuwania, jeszcze córka utrzymanka...
za dużo
powiedz temu stałemu klientowi, że szef nie lubi, jak się gapią tak na cycki moich barmanek : / a jak wciąż się będzie gapił to mu wyjeb i udawaj niepoczytalną
kupie ci karnet ;p nigdy byś nie spuściła wpierdolu takiemu typowi jak ja, ale nauczę cię jak pobić ricza, albo siergieja, to ten kark ochroniarz, jak coś
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
zgrozo
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Nie wiem. Ja tam nie potrzebowałam korków z Biologii. Wolę tych od języków obcych.
Nie lubię w sumie zdziry. Ostatnio toczyłam z nią wojnę. Czaisz, że powiedziała, że wyglądam NIEPRZYZWOICIE? Kurwa nawet majtki miałam.
Jakbyś ją posuwał, to bym ci przywaliła.
Ale on gapi się tylko na mnie. Nawet dał mi swój numer. Dał mi fajny napiwek.
NIE? Założymy się?
Nie no jemu już przyłożyłam.. To skarga nr... A ta było jak przyszła dostawa. Wszedł za mną na zaplecze, a ja mu nos złamałam. Naucz go podrywu co?
Dobra. Ty i ja. RING. I uczysz mnie kung fu.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
ja zawsze brałem dodatkowe z biologii, kurwa ale z nas geniusze...
może ci zazdrości, bo ostatnio z pilar odkryliśmy, że ona jest pod pięćdziesiątkę, ale dobrze się trzyma nie? taka mami
mam żonę, tylko ją chcę posyuwać
dobra... tylko nie chce potem czytać skarg, że moje barmanki podrywają klientów xD
o co?
uczę go obijać mordy, nie wystarczy? a ja nie jestem dobry w podrywach, zapytaj pilar xD
będziesz kung fu karate mistrz, wyszkolę cię w jeden księżyc bejb
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
zgrozo
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Ale jak to z anatomii, to się wyrzekam Ciebie. Mały Madi nie wiedział, do której dziurki włożyć? ;D
50?! Przecież tyle ludzie nie żyją. Czym ona się konserwuje?!
Kto by pomyślał, że dożyje takich czasów... Nawet nie zrobiłeś ze mną kawalerskiego. Ostatniej nocy rozpusty.
Na mnie i tak nie czytasz tych skarg.
Hm... Jak uda mi się ciebie powalić, to oddajesz mi swoją najlepszą butelkę z kolekcji.
To jak ty ją wyrwałeś? Ty, Riczi i ten twój przyjaciel, to jedne wielkie trio Ameb. Riczi to też dupa wołowa. Zawalczyć o kobietę nie potrafi.
Wiem. Akurat w takich sprawach jestem pojętną uczennicą :)
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox
nie no gdzie? z roślinek... to, że u nas w mieszkaniu zdechł nawet sztuczny kaktus, to nie jest bez przyczyny
no my na pewno nie dożyjemy... nie wiem, zapytaj c: ale jest szansa, że wyrwie ci trochę włosów, albo się dowiesz, tak 50 na 50%
a to ty nie powinnaś z pilar robić panieńskiego? tylko ze mną kawalerski, nie wiem co na to chłopaki, ale... co myślisz o bangkoku?
to znaczy my się tam wybieramy na kawalerski, nie, że cię zapraszam
dobra, stoi, próbuj
XD dobrze się rucham, a tak serio to nie wiem, ale jakoś się udało, nie drążmy
no ricz to jest łeb, ale william też, ja to ich nie czaje, jeden z drugim ZJEBAŁ
w chlaniu, ćpaniu, biciu się i problemach, to tak ;p
Wiadomość...
Gabriela R. Blais
zgrozo
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”