ODPOWIEDZ
29 y/o
Welkom in Canada
175 cm
mechanik Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
half love, half regret, dressing up for Polaroids and cigarettes
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Spoiler
Obrazek
ally
Żyjesz???????????????????
Jeśli umrzałeś, to rezerwuję twoją skórzaną kurtkę
Bez kitu, zdążyłam opłynąć morze śródziemne, a ciebie nadal nie ma
zajebałeś w akcji? leżysz pijany w jakimś rowie i lokalne władze nie mogą cię zidentyfikować? CZY MAM ZGŁASZAĆ ZAGINIĘCIE??????
Wiadomość...
Madox A. Noriega
dallas major
AI
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
ledwo...
dobra, kurtka jest twoja, zapisze to w testamencie, żebyś nie musiała się dochodzić z moją żoną ;p
morze śródziemne? byłaś beze mnie na wakacjach?
nie bij... mocno, ale ja byłem :o w rio, ale to był szybki wypad
szybki ślub i powrót, od teraz jestem prawdziwym misiaczkiem ;p
to znaczy nie no, nie jestem, bardziej tygrys... trygrysek? ja pierdole mam nadzieję, że nie dojdziemy do tego, żeby tak na siebie mówić
chciałbym leżeć w rowie, ale zapierdalam w klubie :c i obawiam się, że nikt by nie szukał ;p
a u ciebie co ally? jakieś nowe podboje? mam kogoś zbić, bo się za bardzo dopierdala? a może umówić cię z jakimś fajnym kolegą? nie mam takich, no ale poszukam, dla ciebie c:
Wiadomość...
Ally Aldridge
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
29 y/o
Welkom in Canada
175 cm
mechanik Morton Motors Inc.
Awatar użytkownika
half love, half regret, dressing up for Polaroids and cigarettes
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Spoiler
Obrazek
ally
ja byłam na wakacjach
ty wziąłeś ślub i wyjebałeś do rio
WE ARE NOT THE SAME!!!!!!!!!!!!!
daj mi adres twojej żony, musze jej wysłać kwiaty i list dziękczynny :lol:
był jeden typ, ale okazał się zaręczony w innym mieście, więc obecnie jest tylko marazm, upokorzenie i dużo lodów jedzonych z kubełka w samotne wieczory - niczego nie żałuję :lol: ale jak coś to wiesz..... poszukaj.......
Wiadomość...
Madox A. Noriega
dallas major
AI
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
a co mi przywiozłaś z wakacji? uprzedzam pytanie, ja z rio nic, bo oczywiście skończyło się pojebaną akcją :o
czy to dziwne, że moja żona mieszka ze mną? hm...
tylko włóż tam jakiś bilecik w te kwiaty, żebym zazdrosny nie był ;p
co za typ? i czemu ja nic nie wiem? i jak to zaręczony, znudziło mu się oddychanie prostym nosem?
podrzucić ci więcej lodów? a może razem będziemy się nimi opychać? jak moja żona będzie miała nockę na przykład ;p
ej znam jednego prawnika... ale też jest średnio porządny, też takiego policjanta... ale nie wiem... wiesz co... popytam na mieście xD
pokazać ci fotki ze ślubu?
ale jeśli cię to pocieszy, bo jeśli załamie i będziesz przez to te lody zalewać łzami, to lepiej nieee
Wiadomość...
Ally Aldridge
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”