ODPOWIEDZ
26 y/o
For good luck!
190 cm
hokeista w toronto maple leafs
Awatar użytkownika
'cause now that every day's a party, every night's a nightmare - I can't lay down my head without wishing you came along
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

woody a. hallewell
Twój lokalny Piotruś Pan. Podejmowanie dorosłych decyzji nie jest jego mocną stroną, a level odpowiedzialności można gdzieś oszacować na poziomie uschniętego kwiatka, którego obiecał Ci podlewać dwa miesiące temu. Związek? Jaki związek? Wszystkie relacje damsko - męskie mają datę ważności - i to znacznie krótszą niż niejeden jogurt porzucony w czeluściach lodówki. Ale za to pierwszorzędnie gra w hokeja. Fajny z niego kolega. I jest całkiem zabawny (sam tak stwierdził).
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
it's britney, bitch
nooo don't kill yourself your so sexy aha
31 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
169 cm
koordynatorka oprawy meczowej i wydarzeń Toronto Maple Leafs
Awatar użytkownika
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Cześć! Penny od dziecka związana jest ze światem hokeja, a teraz pracuje przy wydarzeniach związanych z rozgrywkami i ogólnie jest związana zawodowo z drużyną, więc myślę, że możemy się znać. Możemy się lubić, ale nie musimy. Może działamy sobie na nerwy, bo nie rozumiemy się wzajemnie, prowadzimy zupełnie różne życia i kto wie, może uda się nam na tym zbudować jakąś ciekawą relacje w trakcie gry?
:stickcute: woody a. hallewell
winniethepooh
(·•᷄‎ࡇ•᷅ )
26 y/o
For good luck!
190 cm
Awatar użytkownika
'cause now that every day's a party, every night's a nightmare - I can't lay down my head without wishing you came along
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Penelope O'Connell pisze: pn sie 17, 2026 6:42 pm Cześć! Penny od dziecka związana jest ze światem hokeja, a teraz pracuje przy wydarzeniach związanych z rozgrywkami i ogólnie jest związana zawodowo z drużyną, więc myślę, że możemy się znać. Możemy się lubić, ale nie musimy. Może działamy sobie na nerwy, bo nie rozumiemy się wzajemnie, prowadzimy zupełnie różne życia i kto wie, może uda się nam na tym zbudować jakąś ciekawą relacje w trakcie gry?
:stickcute: @woody a. hallewell
hejeczka! poczytałam kp i penny wydaje się taka super, że aż tu żal myśleć nad jakimś negatywem, ale odnoszę wrażenie, iż takie relacje zawsze są ciekawsze i można je później fajnie fabularnie odwrócić. i generalnie pomyślałam, żeby Łudi strzelił klasyczne faux pas nowicjusza, źle odczytał sygnały (po prostu sygnałów nie było XDDD) i na jakiejś imprezie po kilku głębszych próbował ją bajerować. ale nie w taki nieszkodliwy sposób, jak to robią wąsaci wujkowie na weselach, nie, nie, on naprawdę sobie ubzdurał, że jest pomiędzy nimi jakieś flow, a mąż to nie ściana, da się przesunąć! mógł się zrobić kwas natychmiastowy, bo on ma ego delikatne jak kwiatuszek i pewnie bardzo go zabolało odrzucenie. i od tamtego czasu mogą sobie docinać przez wzgląd na te różne style życia; on ma ją za sztywniarę, ona go za cwanika i prostaka i tak to się toczy :rizz:

i tak sobie wykminiłam, że można by tu wykorzystać córeczkę Penny, booo może mogłaby się raz zadziać sytuacja, że O'Connell musiałaby gdzieś pilnie wyskoczyć, niby na lodowisku byliby inni ludzie, ale zmyliby się pod jej nieobecność i finalnie to Woody musiałby zostać niańką? :dajtroche:

Penelope O'Connell
it's britney, bitch
28 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
171 cm
rezydentka w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Summertime, and the living is easy.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

woody a. hallewell Brzmisz jak dobry kumpel Abby.
A może trzeba by ci pomóc z jakimiś kontuzjami??

:stickhihi:
kasik
postów z AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
31 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
169 cm
Awatar użytkownika
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

woody a. hallewell pisze: pn sie 17, 2026 7:31 pmhejeczka! poczytałam kp i penny wydaje się taka super, że aż tu żal myśleć nad jakimś negatywem, ale odnoszę wrażenie, iż takie relacje zawsze są ciekawsze i można je później fajnie fabularnie odwrócić. i generalnie pomyślałam, żeby Łudi strzelił klasyczne faux pas nowicjusza, źle odczytał sygnały (po prostu sygnałów nie było XDDD) i na jakiejś imprezie po kilku głębszych próbował ją bajerować. ale nie w taki nieszkodliwy sposób, jak to robią wąsaci wujkowie na weselach, nie, nie, on naprawdę sobie ubzdurał, że jest pomiędzy nimi jakieś flow, a mąż to nie ściana, da się przesunąć! mógł się zrobić kwas natychmiastowy, bo on ma ego delikatne jak kwiatuszek i pewnie bardzo go zabolało odrzucenie. i od tamtego czasu mogą sobie docinać przez wzgląd na te różne style życia; on ma ją za sztywniarę, ona go za cwanika i prostaka i tak to się toczy :rizz:

i tak sobie wykminiłam, że można by tu wykorzystać córeczkę Penny, booo może mogłaby się raz zadziać sytuacja, że O'Connell musiałaby gdzieś pilnie wyskoczyć, niby na lodowisku byliby inni ludzie, ale zmyliby się pod jej nieobecność i finalnie to Woody musiałby zostać niańką? :dajtroche:
No słuchaj to idealnie się w ogóle składa, bo ja mam nawet teraz taki wątek, gdzie była impreza, był nachalny hokeista, nie przyjmował odmowy, ogólnie finalnie zapowiadało się źle, ale dostał w twarz - i nie mówię, że to był Woody, ale dobrze się składa na sytuację, gdzie właśnie Penny może wrzucać koty do jednego worka: oni wszyscy są tacy sami / myślą, że są gwiazdami i wszystko im wolno / mają wysokie mniemanie o sobie i wrażliwe ego; więc i jego do tego wora wrzuciła, grymas maluje się na jej twarzy każdorazowo jak go widzi i nigdy nie przegapi okazji, by mu przygadać, jeśli już się taka natrafi. A potem faktycznie może się zrodzić sytuacja, gdzie będzie loża, będzie Penny oddana pracy, będzie Woody, którego za wszelką cenę stara się ignorować i będzie mała niby z nianią, której wypadła nagła rodzinna sprawa. Patowa sytuacja, ale idealna na nowy początek i kto wie, co się urodzi ale na pewno będzie fajnie *_* Możemy zacząć od retro jeśli chcesz, albo od sytuacji na arenie. Dawaj znać! <3 woody
winniethepooh
(·•᷄‎ࡇ•᷅ )
21 y/o
For good luck!
165 cm
Studiuje i pracuje na pół etatu w Karen's Diner
Awatar użytkownika
Ice is life...or so they say
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

podsyłam Giselle, jej tata był zawodowym hokeistą a mama łyżwiarką więc wychowała się praktycznie na lodzie. mogli by się znać ze względu na podobne kręci etc?
26 y/o
For good luck!
190 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Abby Wallace pisze: pn sie 17, 2026 7:37 pm @woody a. hallewell Brzmisz jak dobry kumpel Abby.
A może trzeba by ci pomóc z jakimiś kontuzjami??

:stickhihi:
bez żartów, zostajemy najlepszymi ziomkami pod słońcem!!! i nawet nie chodzi o to, że jodie comer to mój krasz, to przecież byłoby super płytkie

mieszkamy w jednej kamienicy, a to już jest całkiem solidny punkt zaczepienia. totalnie widzę, jak jakiś czas temu Woody u m i e r a ł po treningu na schodach, bo żeby cierpienie się liczyło, to musi być w nim jakaś szczypta dramatyzmu! Abby mogła go wtedy poratować i nastawić wybity bark albo dokonać innego cudu medycznego, za który on odwdzięczyłby się kawą albo nawet próbą upieczenia ciasta (ewentualnie przyniósłby jej składniki, żeby sama je sobie upiekła, ok, to już duży udział). ogólnie Łudi to jest typ unikający, wymijający i generalnie bardzo szybko odcinający się od ludzi, ale kusi mnie mega, żeby akurat do Abby się PRZYCZEPIŁ :lol: bo w pewnym sensie są do siebie podobni - oboje chaotyczni, szybko myślący i łatwo łapiący kontakt z innymi. on niczym Sheldon minimum raz w tygodniu wali w jej drzwi z takim "Abby. Abby. ABBY", by zadać jej jakieś totalnie z dupy pytanie, a o kontuzjach to nawet nie będę wspominać, bo po tej pierwszej naprawie to uznałby ją za boga i dręczyłby ją notorycznie w tym temacie.

NIE PRZYJMUJĘ ODMOWY, fajnie, że się zgadzasz, jak będziesz chciała zagrać, jak dzieci gubią się we mgle albo robią coś równie inteligentnego, moje pw stoi otworem!!!!!!!! #manifestacja #wyższypoziomdelulu

Abby Wallace

Penelope O'Connell uważam, że nie ma przypadków, a są tylko znaki, bo rzeczywiście to jest drama jak malowana! nie wiem, czy Łudi byłby na tyle toxic, ale koncepcja z jednym workiem mega mi się podoba, bo on pewnie byłby urażony do szpiku kości, gdyby usłyszał, że wszyscy hokeiści są tacy sami (a przecież on to taki wyjątkowy płatek śniegu i wcale nie jest taki zły, no halo!). I wydaje mi się, że faktycznie możemy wystartować od retro <3 Ja co prawda w tym tygodniu mogę jeszcze zamulać, bo udaję, że się uczę, ale ewentualnie jakbyś chciała zacząć, to byłabym wdzięczna :lof:

Giselle Hastings-Wells to obstawiam, że Łudi bankowo o jej ojcu słyszał, jak to jedno środowisko i pewnie mógłby nazwisko pokojarzyć; poszłabym tutaj w coś takiego lekkiego, że on często stołuje się w knajpie, w której kelneruje Giselle i okazyjnie ją tam zaczepia w stylu czy wreszcie doczekam się zniżki dla stałego klienta? :rizz: mogliby się też spiknąć na jakiejś imprezie hokejowej, bo jak jej rodzice związani są z tym światem, to pewnie biorą udział w tych wszystkich charytatywnych przedsięwzięciach, no nie? Woody z reguły się na nich bardzo nudzi, bo trzeba przejawiać jakiś poziom (on nie ma poziomu), więc gdyby w tłumie wyłapałby znajomą twarz, to na bank podbiłby z jakimś super inteligentnym tekstem, co by im obojgu czas szybciej popłynął :stickgun:
it's britney, bitch
21 y/o
For good luck!
165 cm
Studiuje i pracuje na pół etatu w Karen's Diner
Awatar użytkownika
Ice is life...or so they say
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

woody a. hallewell pisze: pn sie 17, 2026 11:01 pm
@Giselle Hastings-Wells to obstawiam, że Łudi bankowo o jej ojcu słyszał, jak to jedno środowisko i pewnie mógłby nazwisko pokojarzyć; poszłabym tutaj w coś takiego lekkiego, że on często stołuje się w knajpie, w której kelneruje Giselle i okazyjnie ją tam zaczepia w stylu czy wreszcie doczekam się zniżki dla stałego klienta? :rizz: mogliby się też spiknąć na jakiejś imprezie hokejowej, bo jak jej rodzice związani są z tym światem, to pewnie biorą udział w tych wszystkich charytatywnych przedsięwzięciach, no nie? Woody z reguły się na nich bardzo nudzi, bo trzeba przejawiać jakiś poziom (on nie ma poziomu), więc gdyby w tłumie wyłapałby znajomą twarz, to na bank podbiłby z jakimś super inteligentnym tekstem, co by im obojgu czas szybciej popłynął :stickgun:
M
może być że najpierw poznali się w knajpie a później wyczaił ją na jednej z tych charytatywnych zbiórek i może się zakumplowali jako że rozumieją swoje bóle związane z tym wszystkim? *_*
31 y/o
ZAANGAŻOWANA FOCZKA
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

woody a. hallewell pisze: pn sie 17, 2026 11:01 pm@Penelope O'Connell uważam, że nie ma przypadków, a są tylko znaki, bo rzeczywiście to jest drama jak malowana! nie wiem, czy Łudi byłby na tyle toxic, ale koncepcja z jednym workiem mega mi się podoba, bo on pewnie byłby urażony do szpiku kości, gdyby usłyszał, że wszyscy hokeiści są tacy sami (a przecież on to taki wyjątkowy płatek śniegu i wcale nie jest taki zły, no halo!). I wydaje mi się, że faktycznie możemy wystartować od retro <3 Ja co prawda w tym tygodniu mogę jeszcze zamulać, bo udaję, że się uczę, ale ewentualnie jakbyś chciała zacząć, to byłabym wdzięczna :lof:

:stickcute: ŚWIETNIE, dogadane! *_* To ogarnę nam jakieś retro i podeślę na pw!

I doszły mnie słuchy, że z Wendy mogą się znać przez Piotrunia, no i że była razem z nimi w Mediolanie więc wnioskuję o kumpelstwo. :klaskacz: Jeśli ktoś faktycznie mógłby oberwać krążkiem w głowę na trybunach to wiedz, że byłaby to właśnie Wendy, bo to taka clumsy girl i zalicza wpadki na każdym kroku.
winniethepooh
(·•᷄‎ࡇ•᷅ )
24 y/o
For good luck!
165 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Siemka, myślę że mogli się kolegować, nie jakoś super blisko, ale po prostu znać się i mówić sobie cześć, a także zamienić kilka zdań na jakieś płytkie tematy na imprezkach, na które zaprosili ich wspólni znajomi. Ale! No właśnie, może na jednej imprezce Noni wypiła trochę za dużo i miała sprzyjającą fazę cyklu i bum, mogli się razem przespać. Wiem, że Woody to nie typ co się angażuje, więc dla niego pewnie takie akcje to chleb powszedni, ale Noni totalnie odcięło i jak skumała co się wydarzyło, budząc się u niego w łóżku, no to uciekła i jak prawdziwy Kopciuszek zostawiła u niego swoją kurtkę, zegarek, cokolwiek! I tutaj fajnie by było to dalej rozegrać jak on zwraca jej te rzeczy, albo ona wpada po te rzeczy i chce je odebrać :lol: Daj znać czy pasi!
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Noni
nudy i ogromnie długich postów
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”