-
I want you to hold me
perpendicularly only
A sundial for the gods
we were born - born to failnieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimki srimkipostaćautor
Kto szuka? Diane Anderson
Opis: SZUKAM LUDZI Z KOMISARIATU (tego bez koni) DO GIERKI I RELKI
Drogich kolegów i koleżanki z komisariatu zapraszam na wątek zawodowy, mam swoich prywatnych kilka pytań, ale że Diane jest profilerką to na pewno urodzi się tu jakiś wątek współpracy, który możemy nawet pociągnąć dalej, nawet byłoby to wskazane.
Albo możemy pograć fluff w klimacie Brooklyn 9-9, też przyjmę.
Status: nieaktualne
Opis: SZUKAM LUDZI Z KOMISARIATU (tego bez koni) DO GIERKI I RELKI
Drogich kolegów i koleżanki z komisariatu zapraszam na wątek zawodowy, mam swoich prywatnych kilka pytań, ale że Diane jest profilerką to na pewno urodzi się tu jakiś wątek współpracy, który możemy nawet pociągnąć dalej, nawet byłoby to wskazane.
Albo możemy pograć fluff w klimacie Brooklyn 9-9, też przyjmę.
firtula
nie decyduj za moją postać bo mnie pojebie
-
Pracuje w kwiaciarni i zaczęła przygodę z muzyką w grupie grającej pirate metal; sympatyczna, uśmiechnięta, towarzyskanieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Kto szuka? Gwen Reed
Opis: Cokolwiek, serio, bo nie chcę stracić kolorku
Ustalimy sobie na pw bądź dc szczegóły, bo wolę wymyślać wspólnie coś właśnie pod tę konkretną postać 
Status: aktualne na 1/09
Opis: Cokolwiek, serio, bo nie chcę stracić kolorku

Status: aktualne na 1/09
Ostatnio zmieniony pn wrz 01, 2025 12:15 pm przez Gwen Reed, łącznie zmieniany 4 razy.
-
I broke into a million pieces, and I can't go back
But now I'm seeing all the beauty in the broken glass
The scars are part of me,
Darkness and harmony
My voice without the lies,
This is what it sounds like
Why did I cover up the colors stuck inside my head?
I should've let the jagged edges meet the light instead
Show me what's underneath,
I'll find your harmony
The song we couldn't write,
This is what it sounds likenieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Reklama trzech moich pań 
Kto szuka? Lysandra Archeron (33 lat)
Opis: Ta pani dopiero zaczyna. Jest trochę skryta, ale dobra z niej duszyczka, choć obraca się w nieciekawym towarzystwie. Mimo wszystko zawsze jest chętna do pomocy bądź na wypad na kawę i rozmowę o przeczytanej książce. Tę panią chcę rozruszać, więc zgodzę się na dowolną rozgrywkę. Z chęcią rozegram z kimś na evencie, jakiś scenariusz.
Status: aktualne na 21/08
Kto szuka? Asterin Rose (26 lat)
Opis: Ta pani jest już trochę aktywna, ale chcę o niej trochę przypomnieć. Dusza towarzystwa, skora do nowych znajomości. Uwielbia zakupy, dobre jedzenie. Jest młodziutka, ale ktoś kiedyś jej powiedział, że ma starą duszę. Może i to prawda? Jest w stanie dogadać się ze wszystkimi.
Kto szuka? Luna Kim (29 lat)
Opis: Ta duszyczka kocha muzykę ponad wszystko. Może jej słuchać i rozmawiać w każdym momencie. Ale nie pogardzi też innymi tematami do rozmowy. Może ktoś jej pomoże w sprawie śmierci jej ojca i razem z nią przyskrzyni winną?
Aby ustalić szczegóły, zapraszam na PW

Kto szuka? Lysandra Archeron (33 lat)
Opis: Ta pani dopiero zaczyna. Jest trochę skryta, ale dobra z niej duszyczka, choć obraca się w nieciekawym towarzystwie. Mimo wszystko zawsze jest chętna do pomocy bądź na wypad na kawę i rozmowę o przeczytanej książce. Tę panią chcę rozruszać, więc zgodzę się na dowolną rozgrywkę. Z chęcią rozegram z kimś na evencie, jakiś scenariusz.
Kto szuka? Asterin Rose (26 lat)
Opis: Ta pani jest już trochę aktywna, ale chcę o niej trochę przypomnieć. Dusza towarzystwa, skora do nowych znajomości. Uwielbia zakupy, dobre jedzenie. Jest młodziutka, ale ktoś kiedyś jej powiedział, że ma starą duszę. Może i to prawda? Jest w stanie dogadać się ze wszystkimi.
Kto szuka? Luna Kim (29 lat)
Opis: Ta duszyczka kocha muzykę ponad wszystko. Może jej słuchać i rozmawiać w każdym momencie. Ale nie pogardzi też innymi tematami do rozmowy. Może ktoś jej pomoże w sprawie śmierci jej ojca i razem z nią przyskrzyni winną?
Aby ustalić szczegóły, zapraszam na PW

-
survival taught me when to show my scars and when to hide themnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
Kto szuka? Virginia C. Stone
Opis:
⟡ Virginia, 28 lat, pracownik socjalny, pomaga tam, gdzie inni pomóc nie chcą, pani od przypadków beznadziejnych, oficjalnie bardzo sztywna, prywatnie złoty człowiek, udziela się w domu kultury i barach karaoke
⟡ szukam dla niej relacji z potencjałem na rozwój - w kierunku przyjaźni najchętniej - jednak takiej, która dopiero byłaby budowana; początkowo może być to wspólne działanie w jednej sprawie albo spotykanie się na płaszczyźnie zawodowej czy cokolwiek innego, ale z potencjałem na więcej niż jedną rozgrywkę
Status: aktualne na 26/08 | nieaktualne
Opis:
⟡ Virginia, 28 lat, pracownik socjalny, pomaga tam, gdzie inni pomóc nie chcą, pani od przypadków beznadziejnych, oficjalnie bardzo sztywna, prywatnie złoty człowiek, udziela się w domu kultury i barach karaoke
⟡ szukam dla niej relacji z potencjałem na rozwój - w kierunku przyjaźni najchętniej - jednak takiej, która dopiero byłaby budowana; początkowo może być to wspólne działanie w jednej sprawie albo spotykanie się na płaszczyźnie zawodowej czy cokolwiek innego, ale z potencjałem na więcej niż jedną rozgrywkę

Status: aktualne na 26/08 | nieaktualne
Ostatnio zmieniony wt sie 26, 2025 2:36 pm przez Virginia C. Stone, łącznie zmieniany 1 raz.
ginny
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście
⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty
⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów
⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci
⟡ deus ex machina, meta-gaming, powerplaying, mary sue
⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie
⟡ brak akapitów i ściany tekstu
-
miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczymnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Kto szuka? Carrie Pillbury
Opis: Carrie do niedawna była studentką prawa, a obecnie jest związana z lokalnym teatrem. Chętnie rozegram sobie coś, co nie ograniczy nam się wyłącznie do jednej rozgrywki
Opis: Carrie do niedawna była studentką prawa, a obecnie jest związana z lokalnym teatrem. Chętnie rozegram sobie coś, co nie ograniczy nam się wyłącznie do jednej rozgrywki

Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2025 12:30 pm przez Carrie Pillbury, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
Skryta w najgłębszym cieniu – zawsze z boku, na drugim planie, poza ciekawskim, oceniającym spojrzeniem. Ale kiedy się odzywa jej sylwetka rysuje się na nowo, wyłania się z mroku. Beznamiętny głos przebija się przez ciszę, słowa dźgają jak małe igły. Celnie wymierzone, zawsze w punkt. W zmęczonych ślepiach rzadko widać zaciekawienie – jakby szukanie szczęścia w życiu przychodziło jej z trudem. Bo się pogubiła. Zbłądziła, zaufała nieodpowiednim osobom, straciła to co najcenniejsze. Przed twarzą trzyma maskę naśladującą idealne oblicze, ale jeśli przyjrzysz się dokładniej nie przejdziesz obojętnie obok popękanej powłoki. Uważniejszy obserwator zobaczy to, co inni zignorują – prawdę.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkifruit roll-uppostaćautor
nieaktualne.
Ostatnio zmieniony wt sie 26, 2025 3:06 pm przez Yvonne M. Wyatt, łącznie zmieniany 2 razy.
-
gracz =/= postać; wydłużanie postów na siłę; szanuję granice innych, więc wszystko do dogadania.
-
Fata viam invenient, sed animus facit iternieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Kto szuka: Tarianne Sullivan
Opis: Poszukuję relacji dla Tary — byłej oficer marynarki wojennej, która zrzuciła mundur, lecz nie potrafiła złożyć broni w głowie. Przebywa w mieście od niedawna, niespełna dwóch miesięcy, i większość czasu przepala w pracy albo zamyka się w czterech ścianach mieszkania, gdzie jedynym dźwiękiem jest muzyka. Mimo wszystko — albo właśnie dlatego — poszukuję więzi, tych nieoczywistych, podszytych przypadkiem lub milczącym porozumieniem. Komu poda rękę, zanim on zdąży zorientować się, że tej ręki potrzebuje. Może współlokator z warsztatu portowego, który milczy równie skutecznie jak ona. Szukam relacji rozwijających się wolno, ze świadomością ciężaru, z jakim przychodzi się ludziom do siebie zbliżać. Może być niedopowiedziana przyjaźń, może być subtelna fascynacja, może być zderzenie — byle z iskrą prawdy. Tara więcej słucha, niż mówi. Ale jeśli już się odezwie, mówi konkretnie. Szanuje ciszę, lecz nie znosi fałszu. Nie musi to być jednorazowe spotkanie — przeciwnie, szukam wątków z dalszym oddechem, które popłyną jak rzeka i nawet jeśli czasem zwolnią, to nie wyschną.
Status: aktualne 28.08
Opis: Poszukuję relacji dla Tary — byłej oficer marynarki wojennej, która zrzuciła mundur, lecz nie potrafiła złożyć broni w głowie. Przebywa w mieście od niedawna, niespełna dwóch miesięcy, i większość czasu przepala w pracy albo zamyka się w czterech ścianach mieszkania, gdzie jedynym dźwiękiem jest muzyka. Mimo wszystko — albo właśnie dlatego — poszukuję więzi, tych nieoczywistych, podszytych przypadkiem lub milczącym porozumieniem. Komu poda rękę, zanim on zdąży zorientować się, że tej ręki potrzebuje. Może współlokator z warsztatu portowego, który milczy równie skutecznie jak ona. Szukam relacji rozwijających się wolno, ze świadomością ciężaru, z jakim przychodzi się ludziom do siebie zbliżać. Może być niedopowiedziana przyjaźń, może być subtelna fascynacja, może być zderzenie — byle z iskrą prawdy. Tara więcej słucha, niż mówi. Ale jeśli już się odezwie, mówi konkretnie. Szanuje ciszę, lecz nie znosi fałszu. Nie musi to być jednorazowe spotkanie — przeciwnie, szukam wątków z dalszym oddechem, które popłyną jak rzeka i nawet jeśli czasem zwolnią, to nie wyschną.
Status: aktualne 28.08
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2025 9:23 pm przez Tarianne Sullivan, łącznie zmieniany 2 razy.
-
"Ludzie wierzą, że prawda wyzwala. To kłamstwo. Prawda niszczy. Dlatego tak perfekcyjnie nauczyłam się kłamać."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegopostaćautor
Kogo szukam?:
Opis: Chciałbym rozegrać gry powiązane ze światem mody np. pokazy, sesje zdjęciowe, rywalizację i branżowe aferki. A także liczę na wątki oparte na budowaniu głębszej relacji, z pewnością na więcej niż jedną rozgrywkę.
--------------------------------------------------------------------------------
Kogo szukam?:
Opis: Chciałbym rozegrać gry sądowe i związane z prawem (od wielkich procesów po mniejsze sprawy). A także liczę na wątki oparte na budowaniu głębszej relacji, z pewnością na więcej niż jedną rozgrywkę.
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu na PW

Status: Aktualne na 20/08
Patrik Flair
Nie przepadam za zaborczymi osobami oraz takimi, które cztery razy dziennie poganiają o pisanie postów ;)
-
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwiskonieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Kto szuka? Harold Carnegie
Opis: Nie jestem zwolennikiem wątków na jedną rozgrywkę, więc chętnie przygarnę coś z zadatkiem na dłuższy wątek. Marzy mi się jakaśniemiła pani z prawniczego półświatka, z którą Hal mógłby trochę porywalizować. Mogą to być też jakieś romanse czy związki z przeszłości - generalnie coś, co da się jeszcze rozwinąć
Opis: Nie jestem zwolennikiem wątków na jedną rozgrywkę, więc chętnie przygarnę coś z zadatkiem na dłuższy wątek. Marzy mi się jakaś

gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
I wanna turn back time, I wanna fix the way I was designed
crawl behind my eyes, and kill my stale state of mindnieobecnośćniewątki 18+niezaimkipostaćautor
Kto szuka? bea ashford
Opis: moja pani jest relatywnie nowa w mieście, zatem chętnie przygarnę znajomości:
związane z branżą gier komputerowych/środowiskiem graczy (bea pracuje dla ubisoftu),
z postaciami powiązanymi ze społecznością lgbtq,
z szukającymi relacji romantycznych i semi-romantycznych: choć od niedawna ma chłopaka, niewykluczone, że ktoś jeszcze może się nią interesować/próbować rozwinąć ich relację choćby na przyjacielskich warunkach, skoro randkowo im nie wyszło.
moje tempo jest średnie, zwłaszcza na przełomie sierpnia i września, ale post na kilka dni to coś, co jestem w stanie zaoferować - zapraszam na pw
Opis: moja pani jest relatywnie nowa w mieście, zatem chętnie przygarnę znajomości:

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
nie lubię, gdy gry nie trzymają się kupy