ODPOWIEDZ
27 y/o
For good luck!
180 cm
masażysta w the healing room
Awatar użytkownika
it feels like medication, and it's good for me, I'm sure, but it don't matter how your love feels anymore, it'll never be the cure
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

kendall weavers
pomoże z bólem pleców i cieknącym kranem, ale na wiadomość odpisze ci w ciągu 5-10 dniu roboczych, w toronto od jedenastu lat
jusia
posty napisane przez AI, czytanie postaci w myślach, wątki o niczym
26 y/o
For good luck!
189 cm
operator kamery freelancer
Awatar użytkownika
there are too many options, there is no consolation.
i have lost my illusions, what i want is an explanation.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecia osoba :)
czas narracjiczas mieszany :)
postać
autor

kendall weavers siemka, ja przychodzę, bo uważam że znajomość z kimś kto naprawi ci ciało i za namową nastawi kości to ważna sprawa, zwłaszcza gdy dziennie jednak dźwigasz te kilo sprzętu. poza tym fakt, że nie odpisuje uczyniłby go idealnym kumplem dla jonaszka, bo on też o wiadomościach zapomina. dogadaliby się. jakoś. :zamyslon:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
excitin'
jak jest nudno
24 y/o
For good luck!
165 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

też coś chcę, tylko przychodzę póki co bez pomysłu, ale podoba mi się ta miłość do shreka :lol: kendall weavers
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Noni
nudy i ogromnie długich postów
27 y/o
NATCHNIONA GĄSIENICZKA
182 cm
właściciel studia tańca oraz instruktor MK Dance Studio
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Bierz Felix Carlson I Cassandra Wildbird, bo czemu nie! Proszę ładnie ukochać

kendall weavers
27 y/o
For good luck!
180 cm
masażysta w the healing room
Awatar użytkownika
it feels like medication, and it's good for me, I'm sure, but it don't matter how your love feels anymore, it'll never be the cure
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Jonas Forstner, nastawić kości to nie wiem, ja bym się bała, bo nie ma na to papierów :lol: ale ogólnie to też myślę, że by się dogadali, może nie przez telefon, ale jakoś na pewno :lol:

Winona Winfrey, mam wrażenie, że są całkiem od siebie różni, więc może ją trochę traktować jak nieco irytującą starszą siostrę, taką że czasem wywraca oczami na jakieś głupoty, ale jakby ktoś próbował jej zrobić kuku, to miałby z nim do czynienia? może kiedyś przed dziekanatem pracowała z kennym i stąd ta dziwna, ale miła znajomość? :slodziaczek:

może Felix Carlson byłby dobrym znajomym narzeczonej kenny'ego? ogólnie jest tak, że bliscy jego partnerki nie przepadają za nim, bo uważają, że jest nieprzyjemny (tak ogólnie, nie że dla niej, po prostu trudno się z nim na początku dogadać) i że oni do siebie kompletnie nie pasują, co jest prawdą i to zaczyna coraz bardziej wychodzić w ich sprzeczkach i kłótniach, ale felix może też być jednym z nielicznych wyjątków, którzy nawet go lubią :zamyslon:
a z Cassandra Wildbird pomyślałam, że mogliby być byłymi? tak parę lat temu? ale kenny miał brzydki zwyczaj uciekania z relacji, gdy robiły się trochę zbyt poważne i tak samo mogło być z cass? pewnie strasznie mu głupio i źle z tego powodu, bo cassie to taka dobra dziewczyna, ale trochę go to przerastało i w sumie nadal przerasta mimo że teraz jest zaręczony :smuteczek: w każdym razie on o niej na pewno myśli tylko miło i chce, żeby jej było dobrze w życiu, nawet jeśli nie z nim
jusia
posty napisane przez AI, czytanie postaci w myślach, wątki o niczym
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
163 cm
wiolonczelistka, sprzedawca Toronto Symphony Orchestra, Bookland
Awatar użytkownika
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shootin' stars?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Mi to zdecydowanie pasuje do Felixa, bo on jest taki, że daje ludziom szansę. Plus to nerd, także haha. Więc on może widzieć dobrą stronę Kendalla!

I Z Cassie też mi mega pasuje! Przyda jej się totalnie były (można nawet rozegrać coś w retro). Myślę, że początkowo byłaby zraniona, ale z czasem przeszła do porządku dziennego i chociaż jest pewien dystans z jej strony, to jedna Cassie to miły człowiek i pewnie nie patrzy już na niego krzywo!

kendall weavers
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”