ODPOWIEDZ
27 y/o
For good luck!
173 cm
rejestratorka w Mount Sinai Dental
Awatar użytkownika
i like your soul when it's shirtless
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjizazwyczaj przeszły
postać
autor

Chrissy Williams
chodź ze mną konie kraść
Celeste Williams
starsza siostra
Sebastian Crawford
książę z internetu
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
konewka
lanie wody, sterowanie moją postacią, brak tworzenia punktów zaczepienia dla odpowiedzi, stanie w miejscu z akcją
30 y/o
STRAŻAK TEDDY
167 cm
strażaczka w toronto fire station 132
Awatar użytkownika
więc bądź kimś więcej, żadnym one night standem. chcę kochać wściekle, mówiąc, że tęsknię
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Chrissy Williams, chętnie podrzucę ci którąś z moich pań! Zaylee może, jak już ci takiego ładnego gifa kiedyś wysłałam na sb? Albo Teddy na jakąś byłą niedoszłą? Jeszcze Coven jest w podobnym wieku! Wiesz co? Weź sobie najlepiej wybierz i będziemy dalej kminić :loff:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu. weź mnie rozbaw!
27 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
postać
autor

Coven wydaje się urocza i myślę, że by się dogadały :lol: pieprzyłyby głupoty jedna przez drugą, najlepsza podstawa przyjaźni.
Ale jeśli na którąś jeszcze pannę masz pomysł, to też chętnie wezmę! Z Teddy mieszkają po sąsiedzku, więc też mogą się znać, a z Zaylee... no mają wspólnego gifa, więc też mogą się znać, tak :lol:

teddy darling
konewka
lanie wody, sterowanie moją postacią, brak tworzenia punktów zaczepienia dla odpowiedzi, stanie w miejscu z akcją
38 y/o
For good luck!
168 cm
lekarz medycyny ratunkowej Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Ratuje życia wszystkie, oprócz swojego.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Chrissy Williams, wbijam bo masz piękną mordkę, a i konie mogę pokraść :lol:
Rośka
27 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
postać
autor

Po karcie widzę, że Mira chyba średnio lubi w imprezy, ale może przyszło jej po jakiejś przyjmować Chrissy w szpitalu? Na pewno nie raz sobie coś zrobiła. Z jakiegoś powodu mogłyby sobie zapaść w pamięć, Chriss mogłaby palnąć coś głupiego, albo opowiedzieć jakąś zwariowaną historię rany, która właśnie była zszywana :lol:

Casimira Gardner
konewka
31 y/o
For good luck!
185 cm
rejestrator w west end community health care
Awatar użytkownika
it's the wrong kind of place to be thinking of you; it's the wrong time for somebody new; it's a small crime and i've got no excuse
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

hejka słodziaku <3 chcesz Elmo na kolegę, z którym kiedyś Chrissy chodziła na imprezy i robiła szalone rzeczy? kiedyś był fajniejszy niż teraz, więc jeśli uznałybyśmy, że Chrissy tak go pamięta to teraz mogliby spotkać się gdzieś przypadkowo i pewnie byliby zdziwieni tym, jak skończyli :aaaa: jeśli Chrissy jest nieugiętą dziewczyną to może nawet mogłaby spróbować wyciągnąć go z bycia nudziarzem :prlp:
dino
nie lubię AI, kierowania moją postacią i czytania jej w myślach; poza tym męczę się gdy drugi gracz nie pcha razem ze mną akcji do przodu i gdy jedna gra ciągnie się przez pół roku
38 y/o
For good luck!
168 cm
lekarz medycyny ratunkowej Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Ratuje życia wszystkie, oprócz swojego.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Chrissy Williams, znaczy wiesz, imprezować imprezuje, tylko bezalkoholowo, chociaż i na to od czasu do czasu sobie pozwoli, nie doprowadzając się do nie wiadomo jakiego stanu. Szpital też jak najbardziej wchodzi w grę i ja bym tu poszła może w coś romantico? :brewka: Taki przelotny romansik, bo Mira niby hetero, ale lubi eksperymentować, a że Chrissy ładna dziołcha, to pewnie na co nieco się skusiła :lol:
Rośka
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
190 cm
Analityk kryminalistyczny w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Ja to ci podrzucę tutaj Dean Vanberg !!! Może do niej zarywał, a może razem na imprezy latają! Chłop się nadaje do wszystkiego :brewka:

A poza tym łap Cassandra Wildbird oraz Kieran Burreau Moze cos też się dla nich znajdzie!

Chrissy Williams
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”