27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
A po chuj mam mu to mówić? Znosi mój humor. To wystarczy. I JEST HOT. Ostatnio mu powiedziałam na wizycie, że posypie się brokatem, żeby zabłysnąć. I badam się co miesiąc....A skoro mowa o tym, to chyba mam brata...
Jak skopać mu dupsko. Powaliłam go na matę. Jakbyś chodził ze mną, tak jak obiecałeś, to nie musiałabym brać lekcji u takich... A tak serio, to po tej akcji w klubie na coś się zgodziłam, ale ta cała akcja z Luną i nie było okazji powiedzieć...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, aż się poplułam. HAHAHHA. Nie. Aż mu to powiem. HAHAHA
Ciekawi mnie.. Skąd to wie? Mieliście nocowanie z Antylopami? Ja kiedyś polowałam na nie ze starym. A ta nie spierdala. Może ma wściekliznę?
Wiem, że ludzie z nimi na spacer chodzą i karmią. Ludzie normalnie za to płacą.
A Kapibarę? Też uciekły. Ooo wilki też. Gorzej jak Riczi sobie takiego adoptuje ;/ On to pomyli tygrysa z dachowcem.
Czyli wiedziałeś... W dupie to mam gdzie wsadza kutasa. Chodzi, że nic mi nie powiedział! Ja mu o wszystkim pisałam! Myślałam, że... Nie wiem co sobie myślałam. To koniec. Nigdy już mu nie zaufam.
Skupie się na ginekologu. Założę z nim rodzinę. Wezmę ślub i takie tam. Gdzie go zaprosić na randkę?
Zoo już odpada ;/
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
A czy. Ogóle to jest zgodne z jakąś etyką ginekologów, że go podrywasz jako pacjentka? Jakiego brata???? :o Skąd?
Co on ci pokazuje jak skopać mu dupsko? Uchynięty jakiś? Gaba nie musisz brać lekcji u takich, z Maczetą cię ustawię. Na co się zgodziłaś?
No powiedz, jak się zmiesza, to stawiam dzisiaj kupon na loterii, wygrywam te osiemnaście baniek i spierdalam z kraju.
No wie, takie rzeczy się wie. Może mieć, a ślini się?
Za karmienie alpaki?
A co to jest kapibara? Taki duży szczur? Weź Rich i Rosa podobno spotkali jakiegoś mutanta. Wiedziałaś, że też uciekły? Myślisz, że robią jakieś eksperymenty pod zoo? Zaraz ci pokaże bo wysyłał mi fotę.
Obrazek
Obczaj, co to jest?
Ja jebie, sami chcecie otwartego związku, a potem się przypierdalasz o takie rzeczy? Gaba... tak naprawdę to wiadomo czy to jego? Ja nie wiem nic.
Ej muszę poznać tego ginekologa i go sprawdzić. Może pójdę z Pilar na wizytę?
Nie wiem, na gokarty? My byliśmy na gokartach, a tak to ja nie zapraszałem Pilar na randki, to wiesz...
No w zoo, nie ma już zwierzątek : c

Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Najwyżej mnie pozwie o molestowanie. No brata... Mój stary miał rodzinkę na boku...
No tak jakby powiedziałam, że mu pomogę znowu odzyskać pozycję w mafii, ale ma mi pokazać swoje słabości, żeby mu dokopać. Nie sądziłam, że się zgodzi, okay?
Czekaj, zobaczę, bo dalej Grześ jest na dachu.
No... Pomyśl, Ricz miałby pracę, dzieci radochę, a my alpaczą wełnę. Może Pilar wydziergałaby nam sweterki?
Świnka morska na sterydach. On mają wywalone na wszystko. Widziałam jak jedna se siedziała na ryju aligatora, czy tam krokodyla.
To Tapir chyba. Roślinożerne dziwactwo.
Nie byliśmy w żadnym związku! Tu chodzi o przyjaźń. Tobie powiedział. Jakbyś się czuł, jakby ci nie mówił o takim czymś?! A zresztą. Idź się stykać siusiakami z nim. Z kim ja piszę... Zasze wybierzesz go...
To nasz sąsiad. Ten co przez ostatnie dni napierdala remont...
Nie można w ciąży... W góry?
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
A może ty go pozwij, to jakiś hajs na tym zarobisz. Co ty gadasz? I co znasz go? Spoko jest?
A jaką on ma pozycję? I jak ty masz mu pomóc? Gaba, proszę cię, nie szalej.
Ej myślisz, że umie dziergać sweterki? Mogłaby mi coś zrobić czapkę jakąś.
Zeżarł ją?
Ale dziwoląg, ale może masz rację, miałem kiedyś taki album ze zwierzątkami, i tam chyba był. Zresztą nieważne.
No to... tym bardziej o co ci chodzi?
No kurwa mnie akurat nie obchodzi wcale gdzie on chuja pcha, i ja nie wierzę, że to jest w ogóle prawda, to jakaś intryga, mówię ci.
Ja pierdolę Gaba, no przecież ciebie, ale Will na pewno żałuje i w ogóle, nie mówił ci na bank, żeby cię w ciąży nie denerwować, o.
A kurwa, ten frajer, nie wysypiam się wcale przez niego. Może pójdę mu zajebać gonga, że remont od 8 rano w sobotę to chujowy pomysł.
A można w ciąży w góry? Nie wiem, w ogóle jego zapytaj, on się zna na ciążach nie?

Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Super rozpoczęcie związku. Typ widział mnie nago i robi m USG. Ja go pozywam. Ja chcę go zaliczyć, a nie walczyć w sądzie.
No był szefem. Wsadziłam go do pierdla i ktoś przejął pałeczkę. Więc to odzyskamy.
No jest żoną. To nie tak, że po ślubie coś się przełącza mózgu i dostajesz oświecenia?
NIE. One są zajebiste. Mówię ci.
Co ty miałeś? Mnie stary zabierał w dzicz i mówił. Trzymaj gnata i sprawdź, czy cię nie zeżre.
Ja pierdolę. Może i mieć jebany harem ciężarnych. Ale ja mu mówiłam wszystko. Kurwa wszystko, a on nawet w tak banalnej sprawie nie był szczery. Jakoś ciążą się nie przejmował później. Zresztą... Ten człowiek dla mnie już nie istnieje. To był błąd. Nigdy więcej. Jak będziesz z nim w mieszkaniu, to daj mi znać. Coś sobie znajdę, bo nie zamierzam nawet dzielić z nim powietrza.
Już mu to powiedziałam :) Nie bij go. To może twój przyszły szwagier :)
Spacery są zalecane. Ta... Spytam go gdzie mogę zabrać go na randkę...
Wiesz zależy mi. Zakochałam się w nim. Pierwszy raz, to ja latam za facetem i stresuje się, że coś zjebie ;/
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
No i romantyczna historia, co ty chcesz? A typ wie, że jesteś w ciąży?
Ta odzyskacie, a ja otworzę przedszkole dla szczeniaczków. Przecież makaroniarze to Giovanni Salvatore , nie zaczynaj z nim mała.
Ej a może mogłoby jej się przełączyć na gotowanie? A myślisz, że jak jej kupię taki kurs to się obrazi?
Mnie stary nap... A dobra, nieważne, po prostu mieliśmy mocno chujowych starych.
Przecież to nie jest banalna sprawa, to jest jebany brzuch. Ja też bym nikomu nie powiedział jakbym zmajstrował taki na boku. Wiliamowi tylko, tak jak on mi. Zrozum to Gabi.
Weź, ja się chciałem nawalić na waszym weselu.
Przyszły szwagier? A ja wolę Willa : c
No a czemu nie? Jakby mnie Pilar zapytała, to od razu bym jej powiedział.
Zakochałaś się?

Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Nie, wmówię mu, że jego. Jak jest słaby z matmy, to przejdzie i wychowa jak swoje. TO MÓJ GINE! Wie o tym dziecku więcej niż ja.
Z Gio? Jakbym śmiała. Przed nim to bym padła na kolana, hehe. Dobry towar. Marco chce swoją dawną pozycję, to ją dostanie. I po sprawie.
No nie wiem... Dać jej nóż... Ja bym nie ryzykowała.
NO CO TY. Moja terapeutka powiedziałaby coś, że wszystko nas kształtuje i bla bla.
AHA? NIE ZROZUMIE.
To się nawalisz na jego weselu i tej Lottie.
TO SOBIE WEŹ ZA SIOSTRĘ JEBANĄ LOTTIE. :)
TAK, więc nie spierdolcie mi tego :> BARDZO mi zależy.
To chyba ten jedyny! Rozśmiesza mnie. Jest cudowny aż do porzygu! Mogę z nim rozmawiać całą noc! Ah!
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
Dziwny chłop.
Gaba nie wkurwiaj mnie. Na kolana to ty do kościoła padnij, a nie.
No akurat krojenie idzie jej tragicznie, to ja już to lepiej robię :o
No to patrz co ukształtowały XD ty i ja
Nie idę na jego wesele z Lottie, oszalałaś?
Nie polubię jej na pewno : C
Ech, no dobra... W sumie ginekolog brzmi lepiej niż ten cały Marco.
Ej I ciebie to kręci, że ktoś jest cudowny do porzygu?
Rozmawiać całą noc? ROZMAWIAĆ? Chora jesteś?

Wiadomość...
zgrozo
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Ten grzeczny z klasztoru się odezwał. Przypomnieć ci czasy, gdy nie byłeś zakochany w Pilar? I jak raz wpadliśmy na siebie na jakiś randkach w ciemno? Ale wtedy się upodliliśmy.
Dobrze? Na kanapkę mi dałeś prawie pół pomidora.
I jesteśmy osom.
I tak poszedłbyś. To twój przydupas.
Nie chcę o nim gadać. Dla mnie on nie istnieje. Byłoby lepiej gdybym nigdy go nie poznała.
Przecież nie zawsze tak będzie. Ale na razie mam te różowe okulary.
Podobno miłość można porównać do jakiegoś skrzywienia psychicznego. W sumie też uderzyłam się w głowę.
A to ja nie mogę w kimś się zakochać? Myślisz, że jak mu powiem, że go kocham, to spierdoli?
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
no przypomnij, ja już nie pamiętam tych czasów. I co wtedy byłem bardziej happy, czy teraz?
jesteś w ciąży, musisz jeść warzywa, nie narzekaj
to jest mój PRZYJACIEL, ale nie poszedłbym
ale... Nudniej też by było wiesz
a ile ty go znasz? że to jest taka wielka miłość?
możesz, ale ja i ricz musimy go przetestować
na pierwszej randce? Ja bym spierdolil

Wiadomość...
zgrozo
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”