ODPOWIEDZ
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

ZAYLEE MILLER
lekarz medycyny sądowej pracująca jako koronerka dla miejscowej policji, zaręczyła się ze śledczą z wydziału, ma dwa koty, no i ogólnie spoko laska, taka 2/10;
evina j. swanson
narzeczona - razem mieszkają, razem pracują i razem pakują się w kłopoty;
drake miller
brat
bonnie miller
siostra
lucas miller
brat
helena peregrine
była dziewczyna, teraz przyjaciółka
pilar stewart
kumpela z wydziału śledczego
michael graham
były facet
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2025 1:27 pm przez zaylee miller, łącznie zmieniany 4 razy.
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
40 y/o
Mark your calendar for Canada Day
191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiSierra/Leone
typ narracjiDemokracja bezpośrednia
czas narracjiWłaściwy
postać
autor

Obrazek
Ash Ketchup z Alabamy
Nie lubię niekonsekwencji
33 y/o
For good luck!
195 cm
adwokat vishwakar, bradford & grant llp
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Hej, jesteśmy w podobnym wieku i z szaloną przyjemnością przyjęłabym jakąś przyjacielską relację z Tobą i Evina J. Swanson <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
34 y/o
DR MILLER
171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lennox Maclan pisze: pn wrz 01, 2025 8:32 pm Hej, jesteśmy w podobnym wieku i z szaloną przyjemnością przyjęłabym jakąś przyjacielską relację z Tobą i @Evina J. Swanson <3
Lennox Maclan, bardzo chętnie przygarniemy cię jako dobrego kumpla (przynajmniej ja, nie wiem jak Swanson :lol: ), ale też mogę potrzebować twojej pomocy zawodowo, kiedy pojawi się zarzut błędu medycznego, zaniedbania w sekcji zwłok albo niewłaściwego wydania opinii albo w postępowaniach sądowych, jak zostaję wezwana jako biegły sądowy i chcę konsultacji z prawnikiem w sprawie formy zeznań czy ochrony przed zarzutami o stronniczość :shrug:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
33 y/o
For good luck!
195 cm
adwokat vishwakar, bradford & grant llp
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

zaylee miller - to jest doskonały pomysł!!! Jeżeli kiedyś będziesz potrzebowała takiej konsultacji to zapraszam, choć nie ukrywam, że na coś mniej poważnego też bym Cię porwała <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Bet I could change your life
You could be my wife
Could get into a fight
I'll say, "You're right"
And you'll kiss me goodnight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Lennox Maclan chętnie też przygarnę ziomka. Może czasem pojawi się potrzeba jakiejś konsultacji przy pracy albo kontakt przez kogoś zamieszanego w daną sprawę ale i jakieś lżejsze rzeczy typu piwerko na mieście śmiało przyjmę i z chęcią wyrwę na eątek jak będziesz mieć czas <3
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
29 y/o
For good luck!
163 cm
malarka / baristka The Big Guy's Little Coffee Shop
Awatar użytkownika
don't let me think I'm enough then disappear when the wine runs out
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

do you feel bonita?
jak masz zamiar uciekać bez słowa, to lepiej w ogóle nie podchodź
27 y/o
For good luck!
182 cm
VP of Hockey Strategy & Innovation Toronto Maple Leaves
Awatar użytkownika
Naprawdę kocha się tylko raz w życiu, nawet jeśli człowiek tego nie zauważa.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

dzien dobry, ja przychodze po relacje bo jestem naczyniem polaczonym z Wendy <3 Pewnie nie raz zaylee miller słyszała o chłopcu, który pilnuje, żeby Wendy nie wracała po nocy sama z imprezki, ale tez na pewno poznaliśmy się kiedy Peter mieszkał z Wendy kilka lat temu. Może nawet u nas spałaś jak miałyście girls night, jeżeli tak to rano robiłem kawke dla wszystkich zmęczonych nocnym obgadywaniem dziewcząt.
34 y/o
DR MILLER
171 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

dobra, słuchaj piotrek, sprawy się mają tak - jeśli wendy spadnie chociaż jeden włos z głowy, to cię zabiję, a moja narzeczona upozoruje to na zwykły, nieszczęśliwy wypadek. a potem przeprowadzę na tobie autopsję i powiem o kurwa, to rzeczywiście nieszczęśliwy wypadek i świat o tobie zapomni. i pamiętaj, że kawę piję czarną jak moje serce. bez żadnych śmietanek czy mleka. ani krowiego, ani roślinnego, ani takiego bez laktozy. pozdrawiam, ściskam cieplutko <3
bubek
33 y/o
WYJŚCIE Z PROGU
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zaylee miller pisze: śr lut 04, 2026 8:29 pm dobra, słuchaj @piotrek, sprawy się mają tak - jeśli wendy spadnie chociaż jeden włos z głowy, to cię zabiję, a moja narzeczona upozoruje to na zwykły, nieszczęśliwy wypadek. a potem przeprowadzę na tobie autopsję i powiem o kurwa, to rzeczywiście nieszczęśliwy wypadek i świat o tobie zapomni. i pamiętaj, że kawę piję czarną jak moje serce. bez żadnych śmietanek czy mleka. ani krowiego, ani roślinnego, ani takiego bez laktozy. pozdrawiam, ściskam cieplutko <3
:lof: uwielbiam!
Winnie the Pooh
kierowania moją postacią
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”