36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
ty Madox to ciągle masz wstrząśnienie mózgu chociaż nwm jak to możliwe, bo do tego trzeba mieć mózg
heheh
a czemu mamy jej szukać męża, daj jej spokój Madox niech się wyszaleje
ja jestem feminista
Wiadomość...

Madox A. Noriega Gabriela R. Blais
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
lawendę ci wysłał? jaką rekompensatę? mam nadzieję, że nie okradasz dilerów, albo co gorsza nie dajesz im w ciemno kasy
na detoksie? nie wierzę w to, i tak nie powiem gdzie
nie mów jej ricz, bo nam wyjara
dobra, to następnym razem na rozmowie kwalifikacyjnej się z nimi napierdalam na gołe pięści
jak lubisz pomidory, to zobacz... ta baba z warzywniaka na dole, co jej z williamem często pomagamy, ma takiego syna, i on też lubi... pomidory!
hahahaha ale żarcik ricz :lol:
ja nie zmuszam, ale jak będzie chciała, no to kurwa trzeba go zweryfikować, sprawdzić czy to chłop przeżyje
to znaczy, ja też jestem feministą
ale pomyśl o tym gościu od pomidorów gaba
Wiadomość...
Gabriela R. Blais Ricardo Martinez
27 y/o
Mark your calendar for Canada Day
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
Uznajmy, że pojebał mi moje zamówienie. Wyszła z tego bardzo śmieszna sytuacja i.... Wysłał mi dużo fajnych rzeczy. Jedną z nich jest ta Lawenda :)
Twoja wiara we mnie jest zadziwiająca. Zakład? Miesiąc bez fajek, bez alko, bez narko? Skoro jesteś pewny, że nie dam rady, to co o Tysiak?
Ey! Ale ja chcę męża... ;/ Kogo mam napierdalać? Komu krzyczeć, że zmarnował mi lata życia?
Jak go zweryfikować? A gdzie troska o mnie?
NOT MY TYPE. Szukaj dalej
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
dobra akurat Gabriela to męża jeszcze nie będzie mieć z dekadę, wysyłaj fotki lepiej z tego swojego ślubu
mam nadzieję że jak wrócicie to jeszcze bd w Toronto :/
myślę czy nie wyjebać spowrotem do Portorico, mzoe jak wrócimy na motherland to Rosi mi wybaczy pod presją rodziny :/
Wiadomość...

34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
a jaka sytuacja? opowiedz, pośmiejemy się c:
dobra, o tysiączek, szykuj hajsik bebe
to fakt... potrzebujesz męża gaba
no przecież to w trosce o ciebie... no i o to, żeby cię nie oddał po tygodniu ;p
a jakie chcesz fotki ricz?
a gdzie masz być stary?
o kurwa, to tak poważnie wciąż jest?
ale kto tam niby nałoży na nią presje, jak twoja matka nie żyje, a teściowa cię nienawidzi?
serio pytam
Wiadomość...
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ricz
no oglnie cala wioska ze wywrze na nią presje, co ty nie znasz portorykanczykow??? A moze musze ją wziąć do Kolumbii?? Tam lepiej wywrą presję że nie można zostawić męża?? I mama Rosy mnie nie nienawidzi ://
myślisz, że nienawidzi? Kurwa, a jak ona ma to po matce
myslalem, ze taki powrot do korzeni jej jakoś pomoże, ale jak mówisz że nic nie da to nie mam pomysłu
Ja sie zupełnie poważnie zastanawiam, czy tne rozwód to jednak nie bedzie nam potrzebny, bo Rosa ze mną gada maks kwadrans dziennie i to tylko jak jej przynoszę jedzenie
Wiadomość...

27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
Dekadę!? Ja tylu mogę nie dożyć Riczi... Będę starą prukwą...
Będę bogata. To się zdziwisz ten tydzień trzeźwości, co za mną mogę liczyć już?
Riczi! Nie będziecie wyjeżdżać teraz. Roza zaraz rodzi przecież! A na pewno jest tym przerażona. Tylko ci nie powie, bo my to takie uparte, niezależne.
A separacja? Ja to tą pracę bym ci załatwiła, ale u mnie w tym biznesie będzie Erza...
Może to przez hormony? Czytałam o tym. Kobieta wtedy warczy itd na faceta. Nie no Riczi musisz być przy narodzinach. Może jak zobaczy jak ją wspierasz w połogu i jaki dobry z ciebie Papito, to jej jajniki eksplodują? Może powinnam z nią pogadać? Tylko za dobra w takie klocki nie jestem. Prędzej mi postawi diagnozę...
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
no spróbuj w medellin, może ciotki coś zdziałają, a jak już tam będziesz to pierdolnij ticiano w łeb
no... jak na waszym weselu mówiła, że zmarnowałeś życie jej córce, to brzmiało trochę poważnie, ale najebany byłem, może mi się pojebało
a chcesz się z nią rozwieść bro?
bo jak ja bym nie chciał, to bym się w życiu nie dał, tylko bym walczył, jakby pilar chciała rozwód to musiała by mnie pewnie zabić
jaki tydzień trzeźwości? :o nie wierzę
chora jesteś gaba, czy o co chodzi?
ja mogę cię w klubie zatrudnić, już chuj jako mojego kucharza, czy coś? będziesz robił mi i mojej żonie żarcie, hehe, i tak już robisz
o wiecie co, taki diego mi powiedział, że jak laska jest niezaspokojona to też ma hormony, dzisiaj mi tak powiedział, serio
a może jej dosyp jakiś tabletek na uspokojenie?
Wiadomość...
27 y/o
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

la prima
Riczi, ty się wyprowadzasz?
Wiadomość...
Ricardo Martinez
Madox A. Noriega
Verdsa
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madox 👑
coooo??!?!?! i ja nic nie wiem...
jak to kurwa?
wiem, że teraz... no mam po prostu zajeb w klubie
ale dzisiaj po robocie, pilar ma nockę, zarządzam spotkanie rodzinne w moim pokoju, obecność obowiązkowa
bo ja ni chuj nie wiem co się u was dzieje
Wiadomość...
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”