34 y/o
CHRISTMASSY
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
znowu z dziewczętami
śmiejemy się trzema
chuj zostawcie paczki
i tak nic w nich nie ma
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

jadę na weekend do rodziców, posty będą wpadać, ale według własnego widzimisię :zaylee:
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you, ooh, yeah
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

przepraszam wszystkich współgraczy (wszystkich moich postaci) za obsuwę w postach, przez weekend będę nadrabiać <3
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
34 y/o
CHRISTMASSY
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

jeszcze dzisiaj coś napiszę, ale, sobota, niedziela raczej mnie nie będzie, więc reszta w poniedziałek, buzi :lof:
zgrozo
stania w miejscu
36 y/o
Indulge in local cuisine
196 cm
aktor filmowy i telewizyjny w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Odpisy się pojawią, tylko w nieco wolniejszym tempie. Straciłam ostatnio wenę na Cema, z różnych powodów, o których nie chcę pisać. W każdym razie staram się, ale idzie ciężko.
_amarylis
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
40 y/o
For good luck!
182 cm
adwokat/partner w kancelarii Philips and Gardner LLP
Awatar użytkownika
— i'm six feet under, like i'm buried alive.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Do 4 grudnia jestem na wyjeździe, postki ode mnie wlecą najpewniej jak wrócę do siebie <3

Georgina Gardner helena peregrine
percy
Nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza.
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
I wrapped it up and sent it,
With a note saying "I love you" - I meant it.
Now I know, what a fool I've been,
But if you kissed me now I know you'd fool me again.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Dzisiaj miałam sajgon w robocie i wróciłam padnięta, więc jest opcja, że jakieś posty pojawiają się dopiero jutro. Chyba że coś jeszcze skrobnę jak trochę odsapnę :<
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
24 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
junior software engineer at AG Industries
Awatar użytkownika
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Proszę o wybaczenie ale ostatnio miałam dość intensywny czas :'( - mam nadzieję, że jutro lub w piątek uda mi się wreszcie siąść do odpisów. Jeżeli ktoś będzie chciał posta w trybie now! to należy dać mi znać w wiadomości prywatnej (obojętne gdzie), a wezmę to pod uwagę :>
OIIA OIIA
do ustalenia/dogadania
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wybywam na kilka dni. Nie mam jakichś wielkich zaległości, a jak coś się pojawi i nie uda mi się odpisać od razu to istnieje duże prawdopodobieństwo, że nadrobię dopiero po weekendzie.
34 y/o
CHRISTMASSY
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Posty ode mnie jutro, albo niedziela, buziak! <3
zgrozo
stania w miejscu
43 y/o
For good luck!
192 cm
Sierżant RCMP
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimęskie
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Miałem zabieg i jestem trochę zmieciony z planszy. Postaram się na dniach odpisać jak tylko mi trochę przejdzie.

Darcy Bowman Bronte Rosenthal-Murray
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”