Georgina Gardner helena peregrine Paisley Flores
-
— i'm six feet under, like i'm buried alive.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
There is something wrong with me. An emptiness. I'm just... drifting. And I don't have purpose. I thought throwing myself into work was the answer.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Zapolujmy na łosia
Status: nieaktualne
Kontakt na dc albo na pw na Mazarine Winters
-
In every change, in every falling leaf there is some pain, some beauty. And that's the way new leaves grow.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: Łoś, kalendarium, coś innego z odznak fabularnych? Mogę też zaprosić na zrobienie paznokci
Status: nieaktualne
Kontakt na dc albo na pw na Mazarine Winters
-
Ho ho ho under the mistletoe
yes everybody knows
we will take off our clothes
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Opis: Szukam właściwie czegokolwiek, aby jakoś rozruszać nową postać. Możemy pójść na luźną gierkę, pozbierać odznaki jak ci na nich zależy albo ustalić jakąś konkretną relkę i zobaczyć jak nam się będzie razem pisało. Jestem otwarta na propozycje, a jeśli nie masz żadnej to spokojnie: coś się wymyśli.
Status: aktualne na 03/11
-
Merry Christmas, ya filthy animal!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Theo Norris Garrett Cage teddy darling
-
𝖎 𝖈𝖆𝖓'𝖙 𝖉𝖗𝖎𝖛𝖊 𝖆 𝖈𝖆𝔯
𝖇𝖚𝖙 𝖎 𝖈𝖆𝖓 𝖉𝖗𝖎𝖛𝖊
𝖞𝖔𝖚 𝖎𝖓𝖘𝖆𝖓𝖊 ✧˖*°࿐nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiwhatevertyp narracji3 os.czas narracjiteraźniejszypostaćautor
-
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
A super dedicated cop.
Opis: Gry mi się pokończyły albo przymarły, więc znajdę coś dla mojej pani. Możemy coś rozegrać na luzie, na przykład z tych wszystkich listopadowych/jesiennych rzeczy, a możemy pomyśleć nad czymś innym. Jestem również otwarta na jakieś propozycje związane z relacjami
Status: aktualne na 14/11
Kontakt na dc albo na pw na tym koncie
-
Wrestling jest prawdziwy
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiWre/stlingtyp narracjiTyp ognistyczas narracjiDobrypostaćautor
Opis: Trzeba zabrać się w końcu za rozkręcenie Drake, więc szukam trochę wszystkiego: starych i nowych znajomych, przyjaciół, fanów albo kogoś do przypadkowego spotkania i analizy różnych form integracji obywatelskiej (np. chlanie). Dopiero co wrócił do Toronto, o czym jeszcze nie wie jego rodzinka, z którą (ponoć) jest bardzo blisko.
Status: aktualne na 07/11
Kontakt PW, potem można na dc pójść
-
skazana na życiowe niepowodzenia producentka sojowych świeczek i innych pięknie pachnących cudów
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Opis: bardzo chętnie przygarnę wszystko, co będzie miało potencjał na kilka gier - dawne miłostki, stare lub nowe romanse, wszelkiego rodzaju s k o m p l i k o w a n e relacje; cokolwiek nam się zrodzi w głowach i sprawi trochę frajdy
Status: aktualne na 23/11