48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Bet I could change your life
You could be my wife
Could get into a fight
I'll say, "You're right"
And you'll kiss me goodnight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: Ari
plansza: klik
realizacja: Wiosna jest zaraz po jesieni moją ulubioną porą roku. Przede wszystkim dlatego, że są idealne temperatury: nie za zimno, nie za gorąco. Słoneczko świeci trochę dłużej, ale jednocześnie nie za długo i człowiek wie, kiedy jest już wieczór, a kiedy zaczyna się ranek. Co prawda wolę może widok pożółkłych i czerwieniących się liści na drzewach, ale niezmiernie miło jest mi też przechodzić przez pobliski park w drodze do pracy i podziwiać ślicznie kwitnące w nim dzikie kwiaty pokrywające całe trawniki niebieską falą.

Podsumowując:
Obrazek

LITERKA: W
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
30 y/o
For good luck!
170 cm
wiceprezes oraz dyrektorka kreatywna w Mayfield Architects
Awatar użytkownika
We both have demons, that we can't stand
I love your demons like devils can
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3-osobowy
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: roksa
realizacja: wiosna to zdecydowana klasunia! Robi się ciepło, więc można zrzucić już te zimowe barchany, dzień jest coraz to dłuższy, a rano wstaje się nieco przyjemniej, gdy pięknie śpiewają ptaszki! Wszystko kwitnie, świat staje się piękniejszy i aż chętniej chodzi się na spacery. No i definitywnie potrzebuje słońca do życia. Wiosna to zdecydowanie moja ulubiona pora roku 🫶🏻

LITERKA: A
gall anonim
pisanie za pomocą ai
29 y/o
For good luck!
167 cm
barista w The Bubble Tea Shop
Awatar użytkownika
Ukradła bratu trochę forsy i postanowiła poszukać szczęścia w Toronto
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: Szarlotka
realizacja: Wiadomka, że klasa! Można zdjąć te przeklęte ubrania zimowe, wystawić mordkę na słonko (o ile świeci, bo z tym to różnie bywa), uskutecznić jakiś rowerek no i najważniejsze - jest dłużej jasno! Teraz byle do lata :lol:

LITERKA: i
Szarlotka
Jestem elastyczna i umiem się dopasować, jeśli coś mi nie będzie pasować, to na pewno powiem.
34 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Rock on, ancient queen
Follow those who pale
In your shadow
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zadanie 2
nick użytkownika: smerffi
realizacja: KLASA KLASA KLASA! W końcu można ściągnąć z siebie te straszne, grube, puchate kurtki, w których człowiek i tak marzł na dworze, a w autobusie się gotował. Dzień staje się coraz dłuższy, ptaki śpiewają i wszystko wokół staje się kolorowe <3

LITERKA: I
Jakoś miło
Dogadamy się
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiosenny wisielec”