ODPOWIEDZ
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
Byliśmy naćpani i zjarani, więc było fajnie. I nie marudziłeś, że czegoś nie możesz. Ale za to wyrywałeś mi dupy, a teraz robisz za dobrego skrzydłowego. Chociaż częściej to odstraszasz moje zdobycze, a ja teraz jestem trzeźwa. W sumie sama nie wiem. Jak urodzę, to się zjaramy i ocenię.
Dobra, ale chciałam kanapkę. A nie pomidora z kanapką.
Obrazek
Tak powinna wyglądać kanapka. A od ciebie wyglądała tak.
Obrazek
No od początku ciąży. A w sumie tak prywatnie rozmawialiśmy raz. I malowałam u niego. Robił mi za płótno.
Aha? Jakoś ja nie robiłam testów Rosi i Pilar. Niby jaki mój mąż ma być, żebyście go zaakceptowali? I jak przetestować?
Czyli grać niedostępną? Kurwa, ja tak nie umiem.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
okej, jak urodzisz to się zjaramy
no I smakowicie wygląda ta moja kanapka, co chcesz?
poczekaj co? Raz z nim rozmawiałaś i się zakochałaś? I jak robił ci za płótno?
no nie wiem czemu nie robiłaś. No musi być spoko kumplem, a nie jakimś sztywniakiem, wiadomo, na test weźmiemy go do Vegas, albo bangkoku
wiem, że nie umiesz : |
ale to facet powinien się postarać, nie?

Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
27 y/o
Indulge in local cuisine
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Ruda
No tak. No wzięłam farby i malowałam po nim. Wiesz jak on wygląda? CIASTECZKO. W bokserkach też musi mieć...
Bo nie miałam nawet szansy? Wypominam, że nawet na ślub mnie nie zaprosiłeś. DWA RAZY!
Myślisz, że byłabym z sztywniakiem? Sztywny to on ma być tylko...
Co to za minka?
Sam mi mówiłeś nieraz, że cnotki są nudne.
No tak... Ale chyba korona z głowy mi na spadnie, jak jeden raz to ja się postaram?
Mówię ci to ten jedyny.
Kupię sobie gotycką suknię ślubną. Nawet już z nim żartowałam o naszym ślubie. Na pierwszy taniec będzie Lady Gaga.
Wiadomość...
Madox A. Noriega
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
LO SIENTO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

madi
gaba ty to lepiej już nie sprawdzaj co on ma w bokserkach, jeszcze jednego dziecka nie dokończyłaś produkować
może na trzeci się w końcu uda, heh, albo jak to przycichnie wszystko, to zrobimy z Pilar powtórkę w medellin
wiesz co? jak o ciebie chodzi, to nic mnie już nie zdziwi
ale ta zasada, że cnotki są nudne nie działa, jeśli chcesz z kimś wejść w coś poważnego bebe, ja to lubię być wiesz... jedyny
nie wiem, jakby laska za mną latała to trochę dziwnie, ale może chłop akurat lubi?
i dlatego powinien się ze mną kolegować, to bym go mógł zapytać o takie rzeczy
żartowałaś z nim o ślubie i gość nie uciekł? jakiś dziwoląg, serio
Wiadomość...
zgrozo
stania w miejscu i postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”