ODPOWIEDZ
24 y/o
For good luck!
182 cm
zawodzę rodzinę, serwuję kawę w Sam James Coffee Bar
Awatar użytkownika
goodnight, sleep tight, don't let the dead bite. wrap a rope around your head and watch you as you take flight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiw sumie obojętnie, może być ona/ich
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

charlie marlow
co tu dużo gadać? ćpał, pił, palił jakoś do dwudziestego roku życia, mimo zaliczania odwyków, gdzie chudł, tak samo jak portfele jego starych. od czterech lat jest czysty, wygląda znacznie lepiej i serwuje ci twoją ulubioną kawkę; ze starymi i w ogóle rodziną nie ma kontaktu, więc tak trochę nie ma nic do stracenia; gym rat i do tego jeszcze golden retriever dla najbliższych
Cindy Bantis (NPC)
delikatna w smaku kawa z syropem karmelowym i bitą śmietaną, koniecznie z miodem;
jego cukiereczek, druga połowa; dziewczyna, co powoli wciąga go znowu w nałóg, czego niestety nie zauważa, mimo znaków od otoczenia
Connor Walker
kawa z cynamonem na mleku owsianym;
przyjaciel, co może się do niego wygadać; ta świadomość, że jeżeli zrobi sobie coś poważniejszego, a ten jest ratownikiem medycznym, trochę pomaga mu się ogarniać
kira finch
[placeholder na kawę]
przyjaciółka, do tańca i różańca; jakoś tak wyszło, że po szkole niby te drogi się rozeszły, ale też nie do końca, bo dalej się ziomkują, jeżdżą po mieście i oglądają f1
TU MOŻESZ BYĆ TY!
to, co zwykle?
TU MOŻESZ BYĆ TY!
jaką kawę lubisz?
TU MOŻESZ BYĆ TY!
dosypałem tam arszeniku tak w ogóle, nie masz alergii, co?
Ostatnio zmieniony ndz lis 23, 2025 2:00 pm przez Charlie Marlow, łącznie zmieniany 1 raz.
opos
czytanie w myślach i kierowanie postacią; metagaming (jak na przykład używanie wiedzy gracza, nie postaci); AI w każdej formie; bardzo szczegółowe opisy wymuszeń na tle seksualnym, jak i bardzo szczegółowe opisy samych zbliżeń
25 y/o
Welkom in Canada
174 cm
dziennikarka motoryzacyjna/street racer toronto sun
Awatar użytkownika
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Charlie Marlow, wbijam tu, żeby się poziomować :stickhihi:
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
a świąt to kurwa nienawidzi
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Chętnie podrzucę Lucasa albo Lyric :stickcute:
Do wyboru do koloru

Charlie Marlow
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
24 y/o
For good luck!
182 cm
zawodzę rodzinę, serwuję kawę w Sam James Coffee Bar
Awatar użytkownika
goodnight, sleep tight, don't let the dead bite. wrap a rope around your head and watch you as you take flight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiw sumie obojętnie, może być ona/ich
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

kira finch pisze: czw lis 20, 2025 7:21 pm wbijam tu, żeby się poziomować :stickhihi:
siema, miło mi; jesteśmy w podobnym wieku, to może kojarzymy się z jakieś szkoły czy coś, a jakoś wpadliśmy na siebie i teraz to ziomki jesteśmy dobre? :stickhihi: kira finch
Pilar Stewart pisze: czw lis 20, 2025 7:58 pm Chętnie podrzucę Lucasa albo Lyric :stickcute:
Do wyboru do koloru
z Lyric koniecznie musieli się poznać w studio tatuażu! może nawet jakieś zakłady sobie robią, co sobie co ma wytuatuować? :stickloff:
Lu jest od niedawna w Kanadzie, jak widzę, ale totalnie widzę ich jako ziomków od pierwszego wejrzenia, kiedy charlie zagadał do niego za barem, albo może pomógł mu na siłowni, jak kolano nie domogło! do wyboru, do koloru :brewka:
Pilar Stewart
opos
czytanie w myślach i kierowanie postacią; metagaming (jak na przykład używanie wiedzy gracza, nie postaci); AI w każdej formie; bardzo szczegółowe opisy wymuszeń na tle seksualnym, jak i bardzo szczegółowe opisy samych zbliżeń
25 y/o
Welkom in Canada
174 cm
dziennikarka motoryzacyjna/street racer toronto sun
Awatar użytkownika
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Charlie Marlow pisze: czw lis 20, 2025 8:09 pm siema, miło mi; jesteśmy w podobnym wieku, to może kojarzymy się z jakieś szkoły czy coś, a jakoś wpadliśmy na siebie i teraz to ziomki jesteśmy dobre? :stickhihi:
Ze szkoły to tylko, jeśli Marlow chodził do prywatnej dla bogatych dzieciaków, bo starzy Kiry są prawnikami, więc na bogato :bogol: a jak nie, to mogli po prostu poznać się na jakiejś imprezce i od tamtej pory trzymają się razem :piatkowicz: dawaj znać, jak masz ochotę na gierkę! <3

Charlie Marlow
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”