ODPOWIEDZ
28 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej / ją
typ narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowa
czas narracjiprzeszły / teraźniejszy
postać
autor

Zdechły Jednorożec
Szukasz miejsca, w którym mógłbyś zdobyć nowy avatar albo gify dla swojej postaci? Miejsca, gdzie ktoś pięknie przytnie dla Ciebie zdjęcie? Cóż, w takim razie musisz szukać dalej! Zdechły Jednorożec to warsztat, w którym uświadczysz wyłącznie sztuki cyfrowej, poświęconej forum i jego fabularnym bohaterom. <3
ZASADY
nie po to, aby je łamać
1. Jedno zamówienie na raz.
Nie ma wyjątków od tej reguły; nie chcę tworzyć niekończącej się listy, z którą sobie nie poradzę, co prowadzi nas do punktu drugiego...
2. Kto pierwszy, ten lepszy.
Nie ma zaklepywania miejsc; warunkiem zaakceptowania zgłoszenia jest jego poprawne wypełnienie. Jeśli z komentarzem pierwszej osoby coś będzie nie tak, druga automatycznie wskakuje na jej miejsce itd.
3. Jedna postać na autora.
Oznacza to, że musisz wybrać jedno spośród swoich multi. Przynajmniej na początku.
4. Każda nowo otwarta kolejka resetuje listę.
Po zakończeniu zlecenia i otwarciu warsztatu należy ponownie zostawić komentarz (można po prostu skopiować i wkleić poprzednie zgłoszenie).
5. Nieokreślony czas oczekiwania.
Ciężko mi określić ile to zajmie, ponieważ rysuję hobbystycznie w swoim wolnym czasie i nie chcę nakładać na siebie niepotrzebnej presji, przez którą przestanie sprawiać mi to przyjemność.
6. Im więcej, tym lepiej.
Żeby dobrze oddać postać, potrzebuję informacji, więc zgłoszenia powinny zawierać jak najlepszy opis z uwzględnieniem charakterystycznych cech.

Kod: Zaznacz cały

[zam=MAKE MY BABY CUTE! ❤️]
[b]Nazwisko i imię postaci:[/b] wpisz wybraną postać
[b]Włosy:[/b] jak wyglądają jej włosy / jaką fryzurę zwykle nosi
[b]Oczy:[/b] jakiego koloru są jej oczy
[b]Ogólny opis wyglądu:[/b] wpisz, uwzględniając cechy charakterystyczne
[b]Charakterystyczny element:[/b] wpisz jeśli postać ma mieć przy sobie jakiś charakterystyczny element/przedmiot
[b]Vibe:[/b] ogólny vibe postaci; jest słodka/wredna/groźna
[b]Wyraz twarzy:[/b] wpisz jeśli zależy Ci na konkretnym wyrazie twarzy[/zam]

ODAUTORSKO
czyli kilka dodatkowych słów o tym
czego można się spodziewać
Wszystkie powyższe zasady zostały spisane żeby ułatwić mi życie i zapewnić wszystkim chętnym sprawiedliwą szansę na złożenie zamówienia, a sam warsztat powstał, aby dać mi kopa do kontynuowania malowania, do którego od niemal roku nie mogę się właściwie zmotywować. Styl, którego możecie się tutaj spodziewać, to typowe chibi, mniej więcej takie, jak w poniższej emotce, ale z uwzględnieniem całej sylwetki postaci. Nie oczekujcie jednak cudów, chcę zabić nieco czasu, kiedy już go znajdę, a nie otworzyć galerię sztuki... :lol: Jeśli coś będzie niejasne, dawajcie znać! <3

WARSZTAT OTWARTY
status na dzień 14/12/2026

Remy
na pewno metagaming i posty pisane przy pomocy AI (szanujmy się), co do reszty - za długo by wymieniać; dam znać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”