Może razem znajdziemy coś wartego uwagi, zamiast błądzić po Netflixie.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
mediateka
What’s your cozy Canadian binge tonight?Masz film, serial lub program, który ratuje Ci wieczór? Podziel się tytułem i przekonaj nas, dlaczego warto go obejrzeć (albo nie, jesteśmy masochistami!).
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
-
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."
Terry Pratchett, Trzy wiedźmynieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
W sensie co oglądam tak?
Zaczęłam Vikingowie i na razie jest dobrze. Coraz bardziej lubię seriale historyczne, to włączyłam i jak na razie jest krwawo, bezlitośnie, dużo polityki i intryg. Zobaczymy, jak dalej.
Zaczęłam Vikingowie i na razie jest dobrze. Coraz bardziej lubię seriale historyczne, to włączyłam i jak na razie jest krwawo, bezlitośnie, dużo polityki i intryg. Zobaczymy, jak dalej.
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczynanieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
jakiś czas temu skończyłam "special ops: lioness" na skyshowtime, teraz zaczęłam na "task" na hbo, chociaż nowe odcinki wychodzą co tydzień
w każdym razie polecam oba!
z filmów obejrzałam "honey, don't!", ale mnie nie porwało, a z książek czytam teraz "629 kości" M.M. Perr

z filmów obejrzałam "honey, don't!", ale mnie nie porwało, a z książek czytam teraz "629 kości" M.M. Perr

bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobęnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonepostaćautor
Ja polecam ugandyjskie kino akcji i film pt. "Who killed Captain Alex?"
Pozdrawiam i życzę udanego seansu
Pozdrawiam i życzę udanego seansu