ODPOWIEDZ
50 y/o, 165 cm
dyrektor programowa, gospodyni talk show CBC Toronto
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Lauren Bernard
Charyzmatyczna dziennikarka i prezenterka telewizyjna, prowadząca swój talk show Unscripted with Lauren Bernard, a także obecna dyrektor programowa stacji. Po burzliwym i chaotycznym okresie w swoim życiu powraca, by odzyskać reputację, odbudować swoją karierę oraz rodzinne więzi z córką.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2025 2:04 am przez Lauren Bernard, łącznie zmieniany 3 razy.
gall anonim
33 y/o, 168 cm
odziedziczyła udziały w koncernie mediowym, śpi na pieniądzach
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

:hejo:
Mąż Sophii rządził koncernem mediowym, więc podejrzewam, że ona i Lauren musiały spotykać się na branżowych imprezach. Teraz Desrochers odziedziczyła udziały, jak to wszystko odbiera Bernard? Możemy zrobić z nich sojuszniczki, a nawet wspólniczki w kwestiach różnych projektów potrzebujących "przepchnięcia dalej" lub skazić je trwałą niechęcią do siebie, wywołaną jakąś dramą z przeszłości. Na co masz ochotę, Lauren Bernard? < 3
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
50 y/o, 165 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Hello! W mojej głowie są już różne pomysły i ciężko się w ogóle zdecydować na jakiś! Lauren jest związana z CBC, więc jeżeli koncern mediowy Sophii jest w jego zarządzie i Sophia jest w jego zarządzie to technicznie rzecz biorąc, jest szefową Lauren ^^ Tutaj pewnie różnica pokoleń i starcie charakterów będzie brać nieustannie górę i Lauren może lekceważyć Sophię, bo co taka młoda osoba może wiedzieć o telewizji i mediach. Lauren też ma w końcu potrzebę kontroli. Jeżeli to dwie różne spółki jednak, to naturalnie pojawia się element rywalizacji i gra w dwóch różnych zespołach. Lekkie uszcypliwości i chęci pokazania, kto jest lepszy. Niemniej, myślę że panie będą mieć do siebie wzajemny szacunek i podziw, który może przerodzić się w jakąś głębszą znajomość czy przyjaźń. A dramy mogą pojawiać się tu czy tam, mieszając w relacji, Sophia Desrochers <3
gall anonim
33 y/o, 168 cm
odziedziczyła udziały w koncernie mediowym, śpi na pieniądzach
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Lauren Bernard pisze: pt lip 11, 2025 1:30 pm Hello! W mojej głowie są już różne pomysły i ciężko się w ogóle zdecydować na jakiś! Lauren jest związana z CBC, więc jeżeli koncern mediowy Sophii jest w jego zarządzie i Sophia jest w jego zarządzie to technicznie rzecz biorąc, jest szefową Lauren ^^ Tutaj pewnie różnica pokoleń i starcie charakterów będzie brać nieustannie górę i Lauren może lekceważyć Sophię, bo co taka młoda osoba może wiedzieć o telewizji i mediach. Lauren też ma w końcu potrzebę kontroli. Jeżeli to dwie różne spółki jednak, to naturalnie pojawia się element rywalizacji i gra w dwóch różnych zespołach. Lekkie uszcypliwości i chęci pokazania, kto jest lepszy. Niemniej, myślę że panie będą mieć do siebie wzajemny szacunek i podziw, który może przerodzić się w jakąś głębszą znajomość czy przyjaźń. A dramy mogą pojawiać się tu czy tam, mieszając w relacji, @Sophia Desrochers <3
Myślę, że póki na forum jest mało postaci związanych z mediami, to możemy założyć, że chodzi o jeden i ten sam zarząd, żeby zorganizować sobie możliwości do gry. No i właśnie, z boku może się wydawać, że Sophia będzie chciała wejść z buciorami do firmy, więc wszelkie niechęci mile widziane, ale jestem też jak najbardziej za tym, żeby wypracować z tego szacunek i z biegiem czasu coś trwalszego. Jeśli masz ochotę zagrać, to mogę nam zacząć jakieś spotkanie na szczycie :brewka: Lauren Bernard
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
50 y/o, 165 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Brzmi to rewelacyjnie! Panie będą musiały mieć ze sobą dużo styczności, bo w końcu Lauren, jako dyrektor programowa (plus minus od kilku miesięcy) zarządza contentem i treściami emitowanymi w stacji (plus oczywiście talk show, który sama sobie przywróciła :haha:), ale z drugiej strony musi realizować politykę zarządu i słuchać (bądź się sprzeciwiać) poleceniom. Też wpadło mi do głowy, iż być może to był Sophii pomysł o przywróceniu Lauren do telewizji i obsadzenie jej w nowej roli, co nie było takie oczywiste biorąc pod uwagę wszystkie wybryki, których dopuściła się Lauren, a które rozeszły się echem. Lauren nie będzie o tym wiedzieć, ale potem się dowie i wtedy spojrzy na Sophię inaczej.
W każdym razie, nie mogę się doczekać na grę i jakby co, służę pomocą w wiadomościach :hopsa:
Sophia Desrochers
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”