- 
				 i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
				 o, muzo moja biedna co się z tobą stało? o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
 w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
 a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
 przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
I w sumie tak mogłaby się zacząć ich znajomość, gdyż widzę ją właśnie jako coś ogromnie szalonego i naznaczającego każdą noc spędzoną razem na podbojach miasta

- 
				 i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
 Elena jest też trochę w głębi ducha sztywniarą, bardzo dba o pozory i rzadko kiedy opuszcza jakiekolwiek bariery. Mogłaby znaleźć się w tym barze na bardzo nieudanej randce, z której gość wyszedł, zostawiając ją samą gdy lekko podpita powiedziała mu, co naprawdę o nim myśli. Gdyby vincent  zagrał coś, co bardzo lubi, mogłaby zacząć tańczyć w półpustym lokalu.
 Elena jest też trochę w głębi ducha sztywniarą, bardzo dba o pozory i rzadko kiedy opuszcza jakiekolwiek bariery. Mogłaby znaleźć się w tym barze na bardzo nieudanej randce, z której gość wyszedł, zostawiając ją samą gdy lekko podpita powiedziała mu, co naprawdę o nim myśli. Gdyby vincent  zagrał coś, co bardzo lubi, mogłaby zacząć tańczyć w półpustym lokalu.- 
				 o, muzo moja biedna co się z tobą stało? o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
 w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
 a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
 przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor