ODPOWIEDZ
31 y/o, 169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
'Cause I'm a real tough kid
I can handle my shit
They said, "Babe, you gotta fake it 'til you make it"
And I did
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
postać
autor

Iris Valentine
Pielęgniarka na oddziale ratunkowym, która jeszcze rok temu była pielęgniarką w armii kanadyjskiej. Zniknęła z dnia na dzień, gdy dowiedziała się, że choruje. Terapia zadziałała, dzisiaj udaje że nic się nie stało i korzysta z życia.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
42 y/o, 180 cm
ordynator oddziału ratunkowego | Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Od niedawna ordynator oddziału ratunkowego. Wdowiec. Ojciec. Chirurg, który potrafi zachować zimną krew nawet wtedy, gdy świat się pali – ale sam nie zawsze wie, gdzie kończy się praca, a zaczyna życie.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiej ty?
postać
autor

Jako ordynator oddziału ratunkowego przychodzę się przywitać :hello:
Jeszcze nie mam w sumie ulubionej pielęgniarki :zamyslon:
zgrozo
będziesz wiedzieć, kiedy przesadzisz
31 y/o, 169 cm
Awatar użytkownika
I can handle my shit
And I did
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
postać
autor

Wyatt J. Ward pisze: ndz wrz 07, 2025 2:39 pm Jako ordynator oddziału ratunkowego przychodzę się przywitać :hello:
Jeszcze nie mam w sumie ulubionej pielęgniarki :zamyslon:

Możesz już mieć, polecam! :lol:
Chociaż pewnie nie jest najłatwiejsza we współpracy, bo ma naleciałości z wojska, gdzie procedury mają trochę mniejsze znaczenie. Ale przynajmniej jest w tym dobra! :hihi:
30 y/o, 167 cm
strażaczka toronto fire station 132
Awatar użytkownika
hold me like a fire
hold me like a river
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Iris Valentine, przyszłam tu po to jakąś fajną relację, bo myślę, że Teddy dość często lądują na oddziale ratunkowym po akcjach, nabawiając się jakichś drobnych, niefortunnych urazów albo trafia tam z lekkim zatruciem po tym jak chwilę wcześniej ewakuowała poszkodowanych z płonącego budynków. Dlatego mogłyby z Iris znać się głównie stamtąd. Albo możemy pójść jeszcze głębiej i pociągnąć znajomość z czasów szkolnych :zamyslon:
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym i jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
31 y/o, 169 cm
Awatar użytkownika
I can handle my shit
And I did
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
postać
autor

teddy darling pisze: wt wrz 09, 2025 3:04 pm @Iris Valentine, przyszłam tu po to jakąś fajną relację, bo myślę, że Teddy dość często lądują na oddziale ratunkowym po akcjach, nabawiając się jakichś drobnych, niefortunnych urazów albo trafia tam z lekkim zatruciem po tym jak chwilę wcześniej ewakuowała poszkodowanych z płonącego budynków. Dlatego mogłyby z Iris znać się głównie stamtąd. Albo możemy pójść jeszcze głębiej i pociągnąć znajomość z czasów szkolnych :zamyslon:

Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary! :lol: Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera :lol:
30 y/o, 167 cm
strażaczka toronto fire station 132
Awatar użytkownika
hold me like a fire
hold me like a river
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Iris Valentine pisze: wt wrz 09, 2025 4:17 pm Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary! :lol: Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera :lol:
A podobno perfect duo doesn't exist! Ale podoba mi się pomysł z przyjaźnią z lat szkolnych (Teddy mogła nawet kiedyś podkochiwać się w Iris :lol: ), więc chciałabym, żeby była tą osobą, której Valentine dała znać od razu po powrocie <3 i jak chcesz coś zagrać, to ja bardzo chętnie! :wtulacz:

Iris Valentine
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym i jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
31 y/o, 169 cm
Awatar użytkownika
I can handle my shit
And I did
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
postać
autor

teddy darling pisze: wt wrz 09, 2025 7:53 pm
Iris Valentine pisze: wt wrz 09, 2025 4:17 pm Black Cat i Golden Retriver? Według tiktoka to najbardziej udane pary! :lol: Więc zdecydowanie mogą się znać od dawien dawna chociażby ze szkoły! Albo tych około szkolnych czasów. Nawet taka emocjonalna ameba jak ona potrzebuje przyjaciół. Więc jak masz ochotę... polecam się! Teddy mogła być jedną z niewielu osób, którym OD RAZU dała znać, że wróciła z Bliskiego Wschodu i tak jakby chyba umiera :lol:
A podobno perfect duo doesn't exist! Ale podoba mi się pomysł z przyjaźnią z lat szkolnych (Teddy mogła nawet kiedyś podkochiwać się w Iris :lol: ), więc chciałabym, żeby była tą osobą, której Valentine dała znać od razu po powrocie <3 i jak chcesz coś zagrać, to ja bardzo chętnie! :wtulacz:

@Iris Valentine
Jeśli faktycznie będzie umierać i na jej liście rzeczy do zrobienia przed śmiercią będzie całowanie się z dziewczyną to na bank przyjdzie z tym do Teddy :lol: I oczywiście, że chcę zagrać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”