-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
-
Pan Strażak, który chętnie ugasi każdy ogień. Potrafi świetnie gotować, słuchać innych, przyjaciel o złotym sercu, które chciałby komuś oddać, ale nie wychodzi mu to.
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona , jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 25.07 - 03.08
Wiadomość od użytkownika: najprawdopodobniej wrócę około 28.07, ale wolę bezpiecznie zgłosić 03.08
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 04/08 -17/08
Wiadomość od użytkownika: 7 sierpnia idę do szpitala, będę zaglądać, ale mogę być poza zasięgiem
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:10 am
-
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracjitrzecia osobaczas narracjiczas przeszłypostaćautor
Termin nieobecności: 8/08 - 15/08
Wiadomość od użytkownika: mam wyjazd i nie biorę laptopa, więc o posty będzie bardzo trudno (lepiej się nie nastawiać wcale), ale będę wpadać towarzysko na czat i czytać pw
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:10 am
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 08/08 do 22/08
Wiadomość od użytkownika: Mam urwanie głowy w rodzinie, niestety nie dam rady zrobić wcześniejsze odpisy. Wyskoczyło mi bardzo poważna sytuacja. Przepraszam wszystkich, za niedokończone fabuły, ale po powrocie odpiszę Wam Wszystkim.
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:07 am
Brak minimalnej ilości postów / postać regulaminowo nieaktywna
-
myśli mam sine
godność stłuczoną
marzenia powybijane
ego pęknięte
wolę zwichniętą
i serca otwarte złamanienieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 09.08 - 19.08
Wiadomość od użytkownika: Urwanie głowy w pracy i sytuacyjnie
komentarz od:Giovanni Salvatore, sob sie 09, 2025 5:25 pm
-
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisątyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Termin nieobecności: 14/08 - 20/08
Wiadomość od użytkownika: co prawda nie jest to długa nieobecność, ale konkretna, bo w weekend i poniedziałek postów nie będzie na pewno, więc jeśli jutro komuś nie odpiszę, albo dzisiaj, to niech się spodziewa posta koło wtorku
komentarz od:Giovanni Salvatore, śr sie 13, 2025 7:57 pm
-
Don't call me "baby"
Look at this godforsaken mess that you made me
You showed me colors you know I can't see with anyone else
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkionatyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 16/08 - 26/08
Wiadomość od użytkownika: Bałtyk wzywa!
komentarz od:Nathaniel Rourke, sob sie 16, 2025 12:55 am
-
..because the only kind of love I have to offer is stupid and blind and so deep and powerful that I feel like I'm cracking just to hold it in.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 20/08 - 03/09
Wiadomość od użytkownika: czeka mnie pogrzeb i potem maraton w pracy </3
komentarz od:Giovanni Salvatore, śr sie 20, 2025 12:15 pm
-
you have made a mistake. You mistook the stars reflected in the surface of the lake at night for the heavens
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
Termin nieobecności: 20.08- 03.09
Wiadomość od użytkownika: Trochę koniec urlopu i zmiana pracy. Będę zaglądać i pisać posty, ale nie wiem czy z każdej postaci. W razie co łapcie mnie na pw i disco
komentarz od:Nathaniel Rourke, śr sie 20, 2025 10:45 pm