-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
-
Pan Strażak, który chętnie ugasi każdy ogień. Potrafi świetnie gotować, słuchać innych, przyjaciel o złotym sercu, które chciałby komuś oddać, ale nie wychodzi mu to.nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona , jejpostaćautor
Termin nieobecności: 25.07 - 03.08
Wiadomość od użytkownika: najprawdopodobniej wrócę około 28.07, ale wolę bezpiecznie zgłosić 03.08
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie gonieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Termin nieobecności: 04/08 -17/08
Wiadomość od użytkownika: 7 sierpnia idę do szpitala, będę zaglądać, ale mogę być poza zasięgiem

komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:10 am
-
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Termin nieobecności: 8/08 - 15/08
Wiadomość od użytkownika: mam wyjazd i nie biorę laptopa, więc o posty będzie bardzo trudno (lepiej się nie nastawiać wcale), ale będę wpadać towarzysko na czat i czytać pw

komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:10 am
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Termin nieobecności: 08/08 do 22/08
Wiadomość od użytkownika: Mam urwanie głowy w rodzinie, niestety nie dam rady zrobić wcześniejsze odpisy. Wyskoczyło mi bardzo poważna sytuacja. Przepraszam wszystkich, za niedokończone fabuły, ale po powrocie odpiszę Wam Wszystkim.
komentarz od:Giovanni Salvatore, pt sie 08, 2025 9:07 am
Brak minimalnej ilości postów / postać regulaminowo nieaktywna
-
myśli mam sine
godność stłuczoną
marzenia powybijane
ego pęknięte
wolę zwichniętą
i serca otwarte złamanienieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Termin nieobecności: 09.08 - 19.08
Wiadomość od użytkownika: Urwanie głowy w pracy i sytuacyjnie
komentarz od:Giovanni Salvatore, sob sie 09, 2025 5:25 pm
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Termin nieobecności: 14/08 - 20/08
Wiadomość od użytkownika: co prawda nie jest to długa nieobecność, ale konkretna, bo w weekend i poniedziałek postów nie będzie na pewno, więc jeśli jutro komuś nie odpiszę, albo dzisiaj, to niech się spodziewa posta koło wtorku

komentarz od:Giovanni Salvatore, śr sie 13, 2025 7:57 pm
-
Don't call me "baby"
Look at this godforsaken mess that you made me
You showed me colors you know I can't see with anyone elsenieobecnośćniewątki 18+niezaimkionapostaćautor
Termin nieobecności: 16/08 - 26/08
Wiadomość od użytkownika: Bałtyk wzywa!
komentarz od:Nathaniel Rourke, sob sie 16, 2025 12:55 am
-
..because the only kind of love I have to offer is stupid and blind and so deep and powerful that I feel like I'm cracking just to hold it in.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Termin nieobecności: 20/08 - 03/09
Wiadomość od użytkownika: czeka mnie pogrzeb i potem maraton w pracy </3
komentarz od:Giovanni Salvatore, śr sie 20, 2025 12:15 pm
-
you have made a mistake. You mistook the stars reflected in the surface of the lake at night for the heavensnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
Termin nieobecności: 20.08- 03.09
Wiadomość od użytkownika: Trochę koniec urlopu i zmiana pracy. Będę zaglądać i pisać posty, ale nie wiem czy z każdej postaci. W razie co łapcie mnie na pw i disco
komentarz od:Nathaniel Rourke, śr sie 20, 2025 10:45 pm