29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Stewart
Dziecko z bidula, które teraz łapie bandziorów i szuka sprawiedliwości, której sama w życiu nigdy nie dostała. Narwana, impulsywna i szczera do bólu... ale ma też jakieś dobre cechy.
Madox
Ten jeden ziomek, który miał być tylko informatorem, a rozsiadł się wygodnie w jej sercu i nawet szczoteczkę i kapcie zostawił.
Galen
Niby zwykły, ładny prezesik, a jednak ma u niej specjalne miejsce w sercu. Może będzie z tego przyjaźń. A może nie?
Zaylee
Dobra ziomalka, taka do tańca i do różańca
Helena
Kiedyś coś tam między nimi było, teraz ładnie się kumplują.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Obrazek
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2025 2:17 pm przez Pilar Stewart, łącznie zmieniany 5 razy.
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
32 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Pilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 3:08 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić! :awkward: może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli *_*
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
34 y/o
REKRUTER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić! :awkward: może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli *_*
Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.
Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzenia *_* Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE :brewka:
helena peregrine

zaylee miller pisze: pn wrz 15, 2025 3:23 pm @Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!
Zdecydowanie, bierem w ciemno! Znała dzieciaka, nawet kilka razu z nim rozmawiała podczas wizyty w bidulu. A na codzień zapewne często popijają sobie razem czarną kawkę i może niekiedy jedzą razem na mieście (kiedy Zaylee nie robi tego z Eviną xd), bo przecież nie będą gotować :no:
zaylee miller
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
32 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
165 cm
hakerka oraz informatyczka dla Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkijakiekolwiek
typ narracji3os.
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Pilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 4:51 pm
helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pm
Spoiler
Obrazek
rel!!!

Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.
Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzenia *_* Pilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE :brewka:
Uuu stoi!! Jak ktoś ma wygrzebać to na pewno Hela :brewka: to polecam się do jakiegoś wątku, jak będziesz mieć wolnego slota <3
echo
AI, brak inicjatywy i inwencji, wątki nierozwijające postaci
35 y/o
For good luck!
189 cm
Catching bad guys for Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Want to see what I turn into at midnight?
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Cześć, podrzucam Blaine'a, łapiemy razem złoczyńców :brewka: Pilar Stewart pewnie czasem mu pacnie w łeb, gdy czymś za głośno chrupie przy biurku, ale w sumie chyba się lubią, co?
29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Blaine Harvett pisze: wt wrz 16, 2025 10:41 pm Cześć, podrzucam Blaine'a, łapiemy razem złoczyńców :brewka: @Pilar Stewart pewnie czasem mu pacnie w łeb, gdy czymś za głośno chrupie przy biurku, ale w sumie chyba się lubią, co?
Troche off topic ale kurwa przysięgam, myślałam, że to Kacper Błoński na tym wizie i się striggerowałam hahaha. A tak serio, to jak najbardziej. Pilar pewnie często przewraca na niego oczami, ale tak naprawdę bardzo go lubi i w duchu często śmieje się z jego żartów. I pewnie sama kiedyś i jemu zmieniła tapetę na kotki :brewka: :hopsa:
Blaine Harvett
kasik
35 y/o
For good luck!
189 cm
Catching bad guys for Toronto Police Service Headquarters
Awatar użytkownika
Want to see what I turn into at midnight?
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Nie znam człowieka :D

I fajnie, podoba mi się taka luźna relacja. Ale w kwestii kotów na tapecie, Blaine przeprowadzi śledztwo i winni zostaną surowo ukarani! :stickbruh:

Pilar Stewart
33 y/o
For good luck!
180 cm
będzie kim zechcesz jeśli odpowiednio zapłacisz
Awatar użytkownika
trochę kłamstwa, trochę czaru, ale przede wszystkim dużo słów, a najgorsze jest to, że wszystkie je chciałaś usłyszeć
bez ryzyka nie ma zabawy, a życie to gra, więc zagrajmy, a jak coś się spierdoli, to zawsze można ruszać dalej w świat, bo Toronto to tylko przystanek na drodze do... no właśnie gdzie?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Stewart cześć Pilar, nie chce randki, bo się boję Madoxa, ale coś chcę, zrób mi jakieś śledztwo czy coś. Albo może jakiś jeden z ośmiu? Jakąś jedno nocna przygoda w Vegas? Byłaś kiedyś w Vegas piękna?
30 y/o
REKORD SKOCZNI
167 cm
strażaczka toronto fire station 132
Awatar użytkownika
i can take you higher
oh, oh, oh, i'm on fire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Stewart, cześć. Co powiesz na szybki numerek bez zobowiązań w zamierzchłej przeszłości? Zapchała ci kanalizacja w mieszkaniu, więc przyjechaliśmy z kumplem ją odetkać, a ja zostałam w tej romantycznej atmosferze na drinku czy dwóch. Ja miałam mundur, ty kajdanki. Brzmi jak dobra zabawa, co?
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”