- 
				 knock knock, i'm here for you (who's there?) just the eternal foolnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor knock knock, i'm here for you (who's there?) just the eternal foolnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiShe/herpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiShe/herpostaćautor

- 
				 — What are your biggest weaknesses? — What are your biggest weaknesses?
 — Tall men who need therapy nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Harold
- 
				 lepiej strzela niż gotuje. lepiej strzela niż gotuje. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkę zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkę nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
- 
				 I think I've seen this film before I think I've seen this film before
 And I didn't like the ending nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor

- 
				 along the path we lost our way along the path we lost our way
 it's all a game that I must play nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor